Κόσμος

Φρίκη στης ΗΠΑ: Ζευγάρι σκηνοθέτησε τη γέννηση και τον θάνατο του μωρού τους

Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς τι σκαρφίστηκε ένα νεαρό ζευγάρι στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εξαπατήσουν συγγενείς και φίλους και να τους πάρουν όσα πιο πολλά χρήματα διαθέτουν.

Η Kaycee και ο Geoffrey από την Pennsylvania σκέφτηκαν το «απόλυτο σχέδιο». Το ζευγάρι σκηνοθέτησε τη γέννηση και τον θάνατο του... ανύπαρκτου μωρού τους.

Επί εννιά ολόκληρους μήνες οι δύο νέοι προσποιούνταν ότι περίμεναν παιδί. Αυτό νόμιζαν τουλάχιστον συγγενείς και φίλοι.

Στις 3 Ιουλίου η Kaycee και ο Geoffrey ανακοίνωσαν ότι «έφεραν στον κόσμο» τον γιο τους, όμως πέθανε πέντε ώρες μετά τη γέννησή του. Το ζευγάρι άνοιξε και λογαριασμό στο GoFundMe, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για την κηδεία του αδικοχαμένου βρέφους.

Σύμφωνα με τις Αρχές, στη φωτογραφία που έχουν αναρτήσει στο Facebook, το μωρό τους είναι απλά... μια κούκλα.

Τον Μάιο είχαν λάβει πολλά δώρα από συγγενείς και φίλους στο «baby shower», μια εκδήλωση που γίνεται λίγο πριν τη γέννηση του μωρού.

Το σατανικό σχέδιο αποκαλύφθηκε από μια φίλη της Kaycee όταν δεν πείστηκε από την ιστορία που της είπε το ζευγάρι και επικοινώνησε με την αστυνομία. Οι Αρχές μετά από έρευνα διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν επίσημα αρχεία σχετικά με τη γέννηση ή το θάνατο του μωρού.

Η εταιρεία GoFundMe ανέφερε ότι οι δωρεές που έχουν δοθεί στο ζευγάρι, θα επιστραφούν. «Αυτό το είδος συμπεριφοράς δεν είναι ανεκτό στη GoFundMe», αναφέρει εκπρόσωπός της.

Σημειώνεται ότι έλαβαν 15 δωρεές συγκεντρώνοντας το ποσό των 550 δολαρίων.

Το ζευγάρι σκηνοθέτησε τη γέννηση και τον θάνατο του... ανύπαρκτου μωρού τους.

Επί εννιά ολόκληρους μήνες οι δύο νέοι προσποιούνταν ότι περίμεναν παιδί. Αυτό νόμιζαν τουλάχιστον συγγενείς και φίλοι.

Στις 3 Ιουλίου η Kaycee και ο Geoffrey ανακοίνωσαν ότι «έφεραν στον κόσμο» τον γιο τους, όμως πέθανε πέντε ώρες μετά τη γέννησή του. Το ζευγάρι άνοιξε και λογαριασμό στο GoFundMe, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για την κηδεία του αδικοχαμένου βρέφους

Σύμφωνα με τις Αρχές, στη φωτογραφία που έχουν αναρτήσει στο Facebook, το μωρό τους είναι απλά... μια κούκλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...