Κόσμος

Φοιτήτρια έπεσε από το αεροπλάνο και βρήκε τραγικό θάνατο

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας

Τραγικό θάνατο βρήκε μια φοιτήτρια από το Cambridge όταν έπεσε από το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε επέβαινε στη Μαδαγασκάρη.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Αλάνα Κάτλαντ συμμετείχε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που γίνοταν στην αφρικανική χώρα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ το αεροπλάνο ήταν στον αέρα, έπεσε από ένα μικρό αεροσκάφος, τύπου Τσέσνα, με το οποίο θα παρατηρούσε από ψηλά την Μαδαγασκάρη.

Η οικογένειά της σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στον άδικο χαμό του παιδιού της:

«Η κόρη μας ήταν πάντα τόσο ευγενική και υποστηρικτική με την οικογένεια και τους φίλους της, που διέθετε ιδιαίτερη σχέση με ένα ευρύ δίκτυο ανθρώπων, που γνωρίζουμε πως θα τους λείψει βαθιά. Ήταν ένα φυσικό ταλέντο στον χορό με δίψα για τη ζωή και για την εξερεύνηση του κόσμου», αναφέρουν.

Οι γονείς και τα αδέλφια της είναι απαρηγόρητοι ενώ σοκαρισμένοι είναι και οι καθηγητές της.

«Στα δύο χρόνια που βρισκόταν εδώ, συνέβαλε σημαντικά σε πολλές πτυχές της ζωής του κολεγίου. Θα μας λείψει πολύ», είπε στον Guardian ο καθηγητής της Ντέιβιντ Γούντμαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...