Κοινωνία

Φθιώτιδα: Προσοχή σε θρασύτατους ληστές που χτυπούν αμάξια σε παραλίες

Απανωτά είναι τα κρούσματα διαρρήξεων σε αυτοκίνητα λουομένων σε παραλίες του νομού Φθιώτιδας από τη Λοκρίδα μέχρι και την ανατολική Φθιώτιδα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με το lamiareport.gr οι διαρρήκτες των αυτοκίνητων έσπασαν το πλαϊνό τζάμι από βανάκι οικογένειας τουριστών στις Ράχες και πήραν ό,τι βρήκαν μέσα.

Τα θύματα, μαζί με τους αστυνομικούς, «χτένισαν» τη γύρω περιοχή μήπως τουλάχιστον βρουν τα διαβατήριά τους και τα υπόλοιπα έγγραφα, κάπου πετάμενα.

Πρόσφατα είχαν χτυπήσει και στην παραλία του Αγίου Γεωργίου στην Πελασγία και φυσικά στο Ασπρονέρι, που κάθε καλοκαίρι έχει πολλά κρούσματα.

Συνήθως σπάνε ένα πλαϊνό τζάμι και αρπάζουν ό,τι βρουν μέσα στο αυτοκίνητο.


Το βαν των τουριστών που παραβιάστηκε

Για να μη σας βγει... «ξινό» το μπάνιο λοιπόν, μην αφήνετε σε κοινή θέα μέσα στο αυτοκίνητο ούτε τσάντες ούτε πορτοφόλια, αλλά ούτε και ρούχα, αφού ψάχνουν για χρήματα.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...