Υγεία

Τρόμος, φρίκη, αποτροπιασμός! Απίστευτα άρρωστα πειράματα πίσω από τις κλειστές πόρτες των εργαστηρίων-Έρχονται νέοι Φρανκεστάιν

Απίστευτα άρρωστα πειράματα που χρηματοδοτούνται από την αμερικανική Ομοσπονδία,λαμβάνουν χώρα πίσω από κλειστές πόρτες σε μυστικά εργαστήρια σε ολόκληρη την Αμερική!

Μερικά από τα πράγματα που γίνονται στο όνομα της "επιστημονικής έρευνας" είναι αδιανόητα τρομακτικά ακόμη και για να συζητήσει κανείς. Είναι όμως ζωτικής σημασίας να φωτίζουμε αυτές τις πρακτικές, επειδή οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούν τι πραγματικά συμβαίνει.

Κανονικά, όταν μιλάμε για έγκλημα, η κύρια εστίαση είναι στην χρήση ναρκωτικών ή τη βία στις αστικές περιοχές των μεγάλων πόλεων. Αλλά η αλήθεια είναι ότι συχνά τα χειρότερα εγκλήματα διαπράττονται από «γιατρούς», «επιστήμονες» και «ερευνητές» που φορούν λευκές εργαστηριακές ρόμπες. Τα πειράματα που ακολουθούν είναι απίστευτα αηδιαστικά, αλλά ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαν να σταματήσουν είναι εάν δημοσιοποιηθούν. Και επειδή αυτά τα πειράματα χρηματοδοτούνται από κρατικό αμερικανικό χρήμα, η ευθύνη για το μεγάλο κακό που συμβαίνει βαραίνει κάθε έναν...

Νωρίτερα φέτος, η κυβέρνηση Τραμπ σταμάτησε "όλους τους εσωτερικούς πειραματισμούς του Εθνικού Ινστιτούτυ Υγείας (NIH) που χρησιμοποίησαν τον μετά από άμβλωση ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό" και όταν συνέβη αυτό, πολλοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα είχε επιλυθεί ...

Ακυρώθηκε επίσης ένα αμφισβητούμενο συμβόλαιο ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ του NIH και του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο (UCSF), το οποίο απαιτούσε δύο υγιή ανθρώπινα έμβρυα ανά μήνα από εκούσιες εκτρώσεις για να χρησιμοποιηθούν για ιατρικούς πειραματισμούς στα ζώα, ενέργειες που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους .

Δυστυχώς, τα πειράματα που ακυρώθηκαν αντιπροσώπευαν μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό του πειράματος ανθρώπινου εμβρυϊκού ιστού που χρηματοδοτείται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, το οποίο συμβαίνει στις ΗΠΑ. Το White Coat Waste Project και το Pro-Life San Francisco συνεργάστηκαν για να ερευνήσουν σχετικά και απλά μοιράστηκαν αυτό που ανακάλυψαν σε μια παρουσίαση στην Washington Examiner ...

Οι δύο οργανώσεις ανέλυσαν πρόσφατα τα στοιχεία δαπανών του NIH και τις σχετικές επιστημονικές δημοσιεύσεις. Δυστυχώς, ανακάλυψαν ότι τα ακυρωθέντα έργα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ενώ η απόφαση του Ιουνίου έληξε τα προαναφερθέντα πειράματα εσωτερικού ανθρώπινου εμβρυϊκού ιστού, δεν σταμάτησε άλλα 200 έργα εκτός NIH χρησιμοποιώντας ανθρώπινο εμβρυϊκό ιστό που έλαβαν συνολικά κεφάλαια  115 εκατομμυρίων δολαρίων από το NIH το 2018!!!

115 εκατομμύρια δολάρια είναι ένα τεράστιο ποσό από τις τσέπες των φορολογουμένων και αυτά τα χρήματα χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή εξαιρετικά άρρωστων πειραμάτων σε μυστικά εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες ...

Ιδού πώς λειτουργεί: Πρώτον, τα μωρά σβήνουν στις κλινικές αμβλώσεων στα νοσοκομεία που συνδέονται με πανεπιστήμια. Τα "απομεινάρια" αυτών των ανεπιθύμητων παιδιών συλλέγονται για έρευνα. Οι καθηγητές κολλεγίων, πεινασμένοι για κερδοσκοπικές ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις, ζητούν τα κεφάλαια του NIH που προορίζονται για την εφιάλτική έρευνα ανθρώπινων εμβρυϊκών ιστών σε ζώα. Μάλιστα το UCSF δήλωσε ανοιχτά την εχθρότητά του σε οποιονδήποτε περιορισμό στην έρευνα των εμβρυϊκών ιστών.

Για παράδειγμα, στο UCSF, το κεφάλαιο κατάρτισης των αμβλώσεων των ΗΠΑ, οι πειραματιστές χρησιμοποίησαν πρόσφατα ένα χρηματικό ποσό ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να μεταμοσχεύσουν τα έντερα που έχουν απομακρυνθεί από έμβρυα ηλικίας 18-24 εβδομάδων στις πλάτες ποντικών ηλικίας 6 έως 8 εβδομάδων!!! 

Σε μια άλλη περίεργη μελέτη τύπου Frankenstein που χρηματοδοτήθηκε από τους φορολογούμενους, η UCSF εμφύτευσε άθικτες αναπαραγωγικές οδούς από ανθρώπινα έμβρυα ηλικίας 9,5 έως 22 εβδομάδων, συμπεριλαμβανομένων αυτών από ένα ζευγάρι αδερφών διδύμων, σε ποντίκια που έλαβαν συνθετικό οιστρογόνο.

Και κανείς στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλήσει για άγνοια, επειδή αυτές οι πρακτικές έχουν συζητηθεί επανειλημμένα στο Καπιτώλιο. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια ακροαματικής ακρόασης τον περασμένο Δεκέμβριο ο διευθυντής του NIH υπερασπίστηκε ανοιχτά αυτές τις πρακτικές ...

Απευθυνόμενος στο Κογκρέσο τον Δεκέμβριο, ο διευθυντής του NIH Francis Collins υπερασπίστηκε την πρακτική λέγοντας: «Υπάρχουν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία ότι τα επιστημονικά οφέλη προέρχονται από την έρευνα των εμβρυϊκών ιστών, η οποία μπορεί να γίνει με ένα ηθικό πλαίσιο».

Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και παρόλα αυτά η χρηματοδότηση αυτή συνεχίζεται να εγκρίνεται σε ομοσπονδιακό επίπεδο χρόνο με το χρόνο, ανεξάρτητα από το ποιο πολιτικό κόμμα είναι στην εξουσία.

Σε άλλες χώρες, τα πειράματα είναι ακόμα πιο περίεργα.

Για παράδειγμα, στην Κίνα, μια ομάδα επιστημόνων έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο αφού δημιούργησαν "ένα υβριδικό έμβρυο ανθρώπου-μαϊμού" ...Οι ερευνητές με επικεφαλής τον επιστήμονα Juan Carlos Izpisúa συνένωσαν τα γονίδια για να καλλιεργήσουν έναν πίθηκο με ανθρώπινα κύτταρα.

Και όσο περνάει ο καιρός και κανείς δεν ασχολείται οι εγκληματίες  με τις λευκές εργαστηριακές ρόμπες θα συνδυάζουν ανθρώπινο γενετικό υλικό με όλο και διαφορετικά πλάσματα.

Στην πραγματικότητα, η ιαπωνική κυβέρνηση έχει εγκρίνει επίσημα τη δημιουργία "υβριδίων αρουραίων-ανθρώπων" , αφού η κυβέρνηση ενέκρινε αμφιλεγόμενη έρευνα για τα βλαστοκύτταρα.

Οι υποστηρικτές υποστηρίζουν ότι το έργο - που καθοδηγείται από τον γνωστό γενετιστή Hiromitsu Nakauchi - θα μπορούσε να είναι ένα ζωτικό πρώτο βήμα προς την τελική ανάπτυξη οργάνων που μπορούν στη συνέχεια να μεταμοσχευθούν σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ