Ρωσία

Τρεις νεκροί από κατάρρευση κτιρίου στη Ρωσία

Νωρίτερα σήμερα κατέρρευσε υπό κατασκευή κτίριο στη Ρωσία, όπου εργάζονταν συνολικά οκτώ άτομα. Σε τρεις νεκρούς αυξήθηκε ο τραγικός απολογισμός.

Τρεις άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί από τα συντρίμμια ενός υπό κατασκευή κτιρίου που κατέρρευσε σήμερα στη ρωσική πόλη Νοβοσιμπίρισκ, στη νότια Σιβηρία.

Οι Αρχές επιβεβαιώσαν τις πληροφορίες και για τρίτο νεκρό, καθώς προηγουμένως είχε γίνει γνωστό ότι δύο άνθρωποι είχαν ανασυρθεί νεκροί.

Η Siberian Generating Company, στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο κτίριο, έκανε γνωστό νωρίτερα ότι τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια, σημειώνοντας ότι έμεναν εγκλωβισμένοι ακόμη δύο άνθρωποι.

«Οκτώ άνθρωποι εργάζονταν εκεί. Ο ένας άνθρωπος δεν υπέστη τραύματα, ο ένας έχασε τη ζωή του, ένας άνθρωπος έσπασε μέλο του σώματός του και δύο ακόμη παραμένουν κάτω από τα συντρίμμια. Τρεις άνθρωποι κατάφεραν να απομακρυνθούν πριν από την κατάρρευση. Οι έρευνες συνεχίζονται», επεσήμανε η εταιρεία.

Νωρίτερα, οι διασώστες έβγαλαν σώο από τα συντρίμμια ένα άτομο.

Στο σημείο έσπευσαν 183 μέλη της ομάδας διάσωσης και 44 μονάδες.

Σύμφωνα με την Εξεταστική Επιτροπή, ο τοίχος του κτιρίου κατέρρευσε στη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών σε αγωγούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...