Αθλητισμός

Τραγωδία στο Βέλγιο: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα Formula 2 - Νεκρός ένας οδηγός - Σοκαριστικό Βίντεο


Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα σε αγώνα Formula 2 στην πίστα του Spa στο Βέλγιο. Νεκρός είναι ο ένας οδηγός, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δεύτερος, που ενεπλάκησαν στο ατύχημα.

Αποτέλεσμα της τρομακτικής σύγκρουσης στην οποία ενεπλάκησαν συνολικά τρία μονοθέσια, ήταν να αναβληθεί ο αγώνας, όπως αναφέρει το BBC.

Στην σύγκρουση που σημειώθηκε στην έξοδο της Eau Rouge βρέθηκαν οι Antoine Hubert, Juan Manuel Correa και Marino Sato.

Η FIA το απόγευμα του Σαββάτου με επίσημη ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως ο Γάλλος Antoine Hubert, βρήκε τραγικό θάνατο, την στιγμή που ο uan Manuel Correa νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

 
https://twitter.com/Infinitum01/status/1167842894117560321?ref_src=twsrc%5Etfw

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο Hubert αρχικά τράκαρε επάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα για να βρεθεί και πάλι στην πίστα με αποτέλεσμα ο Correa που ακολουθούσε να πέσει επάνω του. Το μονοθέσιο του Hubert κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο, ενώ αυτό του Correa αναποδογύρισε. Ο Sato ο τρίτος οδηγός που συγκρούστηκε κατάφερε και βγήκε απο το μονοθέσιο μόνος του.

Ο Correa, είναι 20 ετών Αμερικανός οδηγός που εργάζεται ως οδηγός ανάπτυξης για την Alfa Romeo και ζει στη Βαρκελώνη, ενώ ο Hubert είναι 22 ετών και οδηγεί για τη Renault.

 
https://twitter.com/AtefGhrighri/status/1167838732390752257?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...