Κοινωνία

Τραγωδία στο Αίγιο: «Ήθελα να αυτοκτονήσω» δήλωσε ο 28χρονος-Βίντεο

Μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο που στέρησε τη ζωή στη γιαγιά και στο εγγονάκι της, ο 28χρονος οδηγός δίνει τις εξηγήσεις του. Η 20χρονη συνοδηγός στη μοιραία BMW και η κατάθεσή της φαίνεται πως είναι πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση.

Ο 28χρονος που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στη μοιραία στροφή του Αιγίου και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι, δήλωσε πως βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Όπως τονίζει ο ίδιος, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έφυγε από το σημείο και έπεσε στη θάλασσα του διπλανού χωριού όχι για να κρυφτεί σε βάρκα, αλλά για να αυτοκτονήσει.

«Ζητώ συγγνώμη, δηλώνω τη βαθιά μου οδύνη και συντριβή. Η συγγνώμη μου δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο. Θα ήθελα να είμαι εγώ στη θέση των θυμάτων, γι’ αυτό και έπεσα στη θάλασσα μετά το δυστύχημα, για να πνιγώ», φέρεται να είπε. Αυτά τουλάχιστον μετέφερε στο Open Tv ο δικηγόρος του οδηγού και σημείωσε πως όλα όσα ακούστηκαν μέχρι τώρα για το θέμα, περί διαφυγής του πελάτη του, είναι εκτός λογικής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 28χρονος βρίσκεται στο σπίτι του στην Αθήνα και επισκέπτεται καθημερινά ψυχιάτρους.

Στο μεταξύ, η 20χρονη συνοδηγός στη μοιραία BMW θεωρείται πρόσωπο-κλειδί, αφού είδε τι συνέβη. Η ίδια δήλωσε πως μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, λιποθύμησε, ενώ ο 28χρονος, κατά την κατάθεσή της, ήταν σε κατάσταση σοκ.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN TV:

https://youtu.be/PJGAzelCfOA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...