Κοινωνία

Τραγωδία στην Καβάλα: «Δεν τους σκότωσα για το πάρκινγκ αλλά για τη μάνα μου» λέει ο δράστης του διπλού φονικού-Βίντεο

Προθεσμία για την απολογία του θα ζητήσει ο δράστης του διπλού φονικού στη Καβάλα, ενώ όπως ισχυρίζεται αντέδρασε όταν –όπως δηλώνει- δέχθηκε απρόκλητη επίθεση η μητέρα του από τα θύματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proininews.gr ισχυρίζεται ότι αντέδρασε όταν –όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του.

Η πλευρά του δράστη διαψεύδει τα περί διαφωνίας για μια θέση στάθμευσης. Δεν υπάρχει ως τώρα συγκεκριμένη εξήγηση για το τι προκάλεσε το περιστατικό. Άρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πρόκειται για δύο οικογένειες, τα σπίτια των οποίων είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Οι διαφωνίες και διαμάχες τους περιγράφονται παλιές και συχνές. Ουδείς περίμενε ότι αυτές μπορούσαν να καταλήξουν όπως κατέληξαν.

Από εκεί και πέρα κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο Center TV ανέφερε τα όσα του μετέφεραν άνθρωποι που ήταν στο σημείο που έγινε το διπλό φονικό.

«Πήρε το αμάξι και έφυγε. Ήλθε και εδώ κιόλας. Και τους λέει: «έφαγα τους δυο, θα πάω στην αστυνομία, θα γυρίσω και θα φάω κι εσένα» λέει σε κάποιον. Εκεί που είδε κάποιον… Δεν ξέρω ποιος είναι, ποιον συγκεκριμένα είδε. Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο» τόνισε μεταξύ άλλων.

https://youtu.be/VV1nNPmeBkE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...