Κοινωνία

Τραγική κατάληξη: Ανασύρθηκε η σορός του 22χρονου που έπεσε στο κανάλι του Μόρνου-Σκληρές εικόνες

Τέλος έλαβε με τον πιο άσχημο τρόπο το θρίλερ για την ανεύρεση του 22χρονου νεαρού αλλοδαπού, που είχε πέσει στο κανάλι του Μόρνου.

Ο νεαρός άνδρας είχε πέσει στο κανάλι του ποταμού Μόρνου που τροφοδοτεί τις μονάδες επεξεργασίας της ΕΥΔΑΠ πλησίον του Μελισσοχωρίου Θηβών και σήμερα βρέθηκε η σορός του.

Όπως είχαν αναφέρει οι ομοεθνείς του, ο άτυχος νεαρός ήθελε να πλύνει τα χέρια του και όπως όλα δείχνουν γλίστρησε και έπεσε μέσα παρασυρόμενος από τα ορμητικά ρεύματα. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες είχαν καταθέσει ότι τον έβλεπαν να κουνάει τα χέρια του και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου πριν χαθεί από το οπτικό τους πεδίο.

Οι προσπάθειες για να την ανεύρεση του 22χρονου συνεχίζονταν ολόκληρη της εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow, η σορός του βρέθηκε το πρωί της Κυριακής.

Ειδικότερα οι αρχές ενημερώθηκαν για πτώμα στην επιφάνεια του καναλιού του Μόρνο και όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον 22χρονο. Η σορός του βρέθηκε στο σημείο της σίτας του φράγματος στη Δαφλούλα Δερβενοχωρίων.

Αφού στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση αφού η σορός βρισκόταν σε δύσκολο σημείο,  δύτες της 1ης και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέσυραν τον άτυχο 22χρονο λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν χρειάστηκε η χρήση βάρκας αλλά ορειβατικός εξοπλισμός, σχοινιά και φορείο προκειμένου να ανασυρθεί η σορός.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ