Κοινωνία

Τραγελαφική κατάσταση: Με "σπρώξιμο" πήρε μπροστά το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Κατούνας-Βίντεο

Μία κατάσταση για γέλια και για κλάματα -που μαρτυρά τις τριτοκοσμικές συνθήκες της δημόσιας υγείας στη χώρα μας- βίωσαν στο Κ.Υ. Κατούνας, όταν ασθενοφόρο με τραυματία, χρειάστηκε ... σπρώξιμο για να πάρει μπρος, ώστε να τον διακομίσει σε νοσοκομείο. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι, μετά από τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Κατούνα – Τρύφου, στη διασταύρωση προς Αχυρά, όπως μεταδίδει το katounanews.blogspot.com και αναδημοσιεύει το agrinionews.gr.

Δικυκλιστής με κατεύθυνση τον Τρύφο συγκρούστηκε με φορτηγό που κατευθυνόταν προς Κατούνα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Κατούνας, στο οποίο οι γιατροί διέθεταν τα μέσα μόνο για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Έτσι χρειάστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο στο Αγρίνιο. Το πεπαλαιωμένο και ασυντήρητο ασθενοφόρο, όμως, που έφτασε στο Κέντρο Υγείας Κατούνας από άλλη περιοχή, δεν μπορούσε να ξεκινήσει κι έτσι απαιτήθηκε η ... συνδρομή των πολιτών.

Ευτυχώς ήταν κατηφορικός ο δρόμος και με λίγο ... σπώξιμο ξεκίνησε!...

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://youtu.be/rwNyDKA9tyM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...