Κόσμος

Τα έχουν χάσει εντελώς!! Αριστεροί λένε ότι ο καθαρισμός των δρόμων με πιεστικά είναι ρατσιστικός!!!

Δεν υπάρχει ταβάνι στην ανοησία των δήθεν αριστεριστών και των υποστηρικτών του γελοιοδέστατου political correct! Η νέα απίστευτη είδηση έρχεται από τις ΗΠΑ όπου τοπικές αρχές λένε ότι ο καθαρισμός στους δρόμους του Σιάτλ με πλυντήριο πίεσης είναι ρατσιστικός!!!

Το καλύτερο όμως είναι το γιατί....

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή... Παρόλο που το δικαστήριο και οι πολλοί δρόμοι του Σιάτλ καλύπτονται από ανθρώπινα περιττώματα, χάρη στις αριστερίστικες πολιτικές που προκάλεσαν τη φτώχεια, μια... δημοκράτης αποφάσισε ότι οι δρόμοι δεν μπορούν να καθαριστούν χρησιμοποιώντας ένα πιεστικό σωλήνα πλύσης.

Το να χρησιμοποιηθεί αυτή η μέθοδος για να ξεπλύνει τα περιττώματα από τους δρόμους είναι ρατσιστικό δήλωσε το μέλος του τοπικού συμβουλίου Larry Gossett στο Twitter.

Το δικαστήριο του King County στο κέντρο του Σιάτλ βρίσκεται κοντά στα κέντρα κοινωνικής εξυπηρέτησης και σε αρκετά καταφύγια αστέγων. Έχουν μάλιστα στηθεί σκηνές στο μικρό πάρκο έξω από το κτίριο. Υπήρξαν αρκετές επιθέσεις στους υπαλλήλους του δικαστηρίου και ακόμη και δύο επιθέσεις εναντίον ενόρκων τον Μάιο και τον Ιούνιο, και όλα αυτά οδήγησαν τους πολίτες που στο να εκφράσουν ανησυχίες για την ασφάλειά τους στην αρμόδια ομοσπονδιακή επιτροπή.

Οι δικαστές Laura Inveen και Jim Rogers, υποστηριζόμενες από τον σερίφη John Urquhart, ζήτησαν από το νομοθέτη να κάνει κάτι σχετικά με τη βία και το ζήτημα των περιττωμάτων που συνεχίζουν να συσσωρεύονται, αναφέρουν οι Seattle Times. Ανάμεσα στα αιτήματά τους ήταν μια καθημερινή πλύση με πιεστικό των πεζοδρομίων, τα οποία "μύριζαν ούρα και περιττώματα".

Το μέλος του Συμβουλίου, Larry Gossett, αντιτάχθηκε στο μέτρο επειδή το πλύσιμο με πιεστικό "έφερε εικόνες απεικόνισης της χρήσης σωλήνων πίεσης νερού κατά των ακτιβιστών των πολιτικών δικαιωμάτων", σύμφωνα με τους Seattle Times.

Οι σωλήνες νερού υψηλής πίεσης χρησιμοποιήθηκαν από την αστυνομία στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα εναντίον των διαδηλωτών των πολιτικών δικαιωμάτων το 1963. Έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για πλύση πεζοδρομίων στις περισσότερες αμερικανικές πόλεις σε καθημερινή βάση από τότε, χωρίς να κατηγορούνται για ρατσισμό - μέχρι τώρα.

Πλέον όμως μπορούμε να ευχαριστήσουμε για τον γελοίο και ατελείωτο "ρατσισμό" τους "αριστεριστές "δημοκράτες.

Εν έτει 2019 όλα είναι ρατσιστικά έτσι, τα πεζοδρόμια του Σηάτλ πρέπει να παραμείνουν καλυμμένα με ανθρώπινα απόβλητα, για να μην προσβληθεί κάποιος.

Οι αντιδράσεις στα social media έχουν "πάρει φωτιά"...

"Αυτοί οι άνθρωποι έχουν σοβαρά ψυχικά προβλήματα" γράφει ένας χρήστης

"Υποθέτω ότι το Τμήμα Πυροσβεστικής του Σιάτλ θα πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί μάνικες για να σβήσει την φωτιά τότε ???" αναρωτιέται ένας άλλος.

Η γελοιότητα τέτοιου είδους πάντως δεν είναι φαινόμενο μόνο στο Σιάτλ. Πριν από μερικούς μήνες στο Σαν Φρανσίσκο το τερμάτισαν, απαγορεύοντας τις πινακίδες προειδοποίησης με το μαύρο ανθρωπάκι…γιατί είναι ρατσιστικές!

Και μη χειρότερα...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης