Κόσμος

Ταϊλάνδη: Λεοπάρδαλη επιτέθηκε σε ένα 2χρονο αγοράκι- Ένα ανθρώπινο λάθος παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή-Βίντεο

Μια λεοπάρδαλη τραυμάτισε ένα αγοράκι δύο χρονών σε ζωολογικό κήπο στην Ταϊλάνδη, όταν ένας τύπος όχι απλά άνοιξε την πόρτα του δωματίου που ήταν κλεισμένη, αλλά αντί να την κλείσει αμέσως, την άφησε ανοιχτή.

Κάποιοι άνθρωποι προκαλούν την τύχη τους... Όπως έγινε για παράδειγμα την περασμένη Πέμπτη σε ένα safari park στην Ταϊλάνδη.

Μία οικογένεια Ισραηλινών λοιπόν, επισκεπτόταν το συγκεκριμένο πάρκο στο Κο Σαμούι και αφού ήταν στον χώρο με τους ελέφαντες, ένας υπάλληλος τους είπε, όλο το γκρουπ, να κατευθυνθεί στον χώρο που ήταν η λεοπάρδαλη.

Όταν έφτασαν έξω από τον συγκεκριμένο χώρο ήταν κάτι σαν κλειστό δωμάτιο με χοντρά μπαμπού, ένας τύπος πήρε την πρωτοβουλία και άνοιξε την πόρτα.

Τότε αντίκρισε την 6 ετών Τόνι, κάνοντας ακόμα ένα, μεγαλύτερο σφάλμα. Αντί λοιπόν να κλείσει την πόρτα αμέσως μόλις είδε ότι δεν υπήρχε κάποιος εκπαιδευτής ή φύλακας μέσα, την άφησε ανοιχτή, με αποτέλεσμα η λεοπάρδαλη να βγει έξω και να επιτεθεί σε ένα αγόρι 2 ετών.

Βλέποντας τον στο ύψος της, τον έριξε κάτω και του έσκισε το μάγουλό του, πριν ξαναμπεί στο δωμάτιό της από την επίθεση που δέχθηκε από το υπόλοιπο γκρουπ που προσπάθησε να σώσει τον μικρό.

«Από τη στιγμή που υπάρχουν επισκέπτες, η λεοπάρδαλη θα έπρεπε να είναι ζαλισμένη και όχι επιθετική. Θα έπρεπε να υπήρχε ένας φύλακας στον χώρο αυτό, όμως ούτε ασθενοφόρο δεν είχαν.

Νιώσαμε αβοήθητοι. Τον πήγα στα αυτοκίνητα και ζήτησα να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Όλοι ήταν φοβισμένοι όμως και κανείς δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη. Δεν πίστευα οτι μας συνέβη τέτοια καταστροφή», είπε ο πατέρας του, Ράφι.

Ο θείος του μικρού, Ράφε, συμπλήρωσε: «Η λεοπάρδαλη αρχικά πήδηξε προς την μητέρα του μικρού. Πέρασε κάτω από τα πόδια της και στη συνέχεια του επιτέθηκε».

Ο Νεφάτ Πλεουμσούτ που είναι φύλακας στο πάρκο, δήλωσε, λέγοντας: «Συγγενείς του μικρού άνοιξαν την πόρτα κατά λάθος και δεν μπόρεσαν να την κλείσουν έγκαιρα. Το πάρκο θα πληρώσει τα νοσήλια του μικρού».

https://youtu.be/lrK6018m4G8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...