Κοινωνία

Τήνος: Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού αγροτικού οχήματος από ομάδα νεαρών. Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Απίστευτο περιστατικό βίας σημειώθηκε την Κυριακή στο νησί της Τήνου.

Συγκεκριμένα μια ομάδα νταήδων επισκεπτών του νησιού, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν ανήλικοι ξυλοφόρτωσαν άσχημα οδηγό αγροτικού οχήματος (κάτοικος του νησιού), επειδή αρνήθηκε να τους μεταφέρει με την καρότσα του.

Οι δράστες, μετά από ξενύχτι σε γνωστό club της Τήνου βγήκαν στον δρόμο να κάνουν auto stop, προκειμένου να επιστρέψουν στη περιοχή της Χώρας, μιας και το μαγαζί το οποίο διασκέδαζαν, απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την πόλη, σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.

Για κακή του τύχη, ο οδηγός του αγροτικού εμφανίστηκε μπροστά τους, εκείνοι του έκαναν νεύμα να σταματήσει, κάτι το οποίο τελικά έκανε. Ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι οι νεαροί ήταν μεθυσμένοι και αρνήθηκε να τους μεταφέρει με το όχημά του, γεγονός που τους εξόργισε, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να τον ξυλοφορτώσουν προκαλώντας του βαρύτατα τραύματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, εγκατέλειψαν τον οδηγό αιμόφυρτο επί της περιφερειακής οδού με χτυπήματα σε όλο του το σώμα και κάταγμα στο ένα πόδι, ενώ εκείνοι τράπηκαν σε φυγή.

Το πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης, αναζητώντας τους δράστες. Στο Α.Τ. Τήνου προσήχθησαν 4 άτομα, εκ των οποίων ο ένας ομολόγησε το περιστατικό και συνελήφθη (ηλικίας 18 ετών).

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τήνου, ωστόσο η σοβαρότητα της κατάστασής του δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπισθεί στην οικεία υγειονομική μονάδα του νησιού.

Έτσι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σύρου με πλωτό σκάφος όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της Υγείας του δεν συντρέχει ανησυχία, ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρά τραύματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ