Αθλητισμός

Τένις: Ακόμη και νικητής δεν ηρεμεί ο Κύργιος!-Βίντεο


Μπορεί να είχε μία εύκολη επικράτηση ο Αυστραλός απέναντι στον Στιβ Τζόνσον, όμως δεν δίστασε και επιτέθηκε στην ATP στο US Open.

Μπορεί ο Νικ Κύργιος να πέρασε με άνεση εις βάρος του Στιβ Τζόνσον στον 2ο γύρο του US Open, ωστόσο δεν συγκρατήθηκε και επιτέθηκε στην ATP και στον διαιτητή του αγώνα, Τζέιμς Κεόθαβονγκ.

Ο Κύργιος ενοχλήθηκε για άλλη μια φορά, γιατί την ώρα που θα.... σέρβιρε είχε κόσμο στους διαδρόμους και την... είπε στον διαιτητή. Καθυστερούσε να σερβίρει και εκνεύρισε τον αντίπαλό του, που είπε: «Είναι ένα σκατοσόου εδώ. Θέλετε να παίξουμε γαμ@@@@@ τένις ή να δώσουμε σκατοσόου;».

Μετά από τον αγώνα συνέχισε... Ρωτήθηκε για το τεράστιο πρόστιμο (113.000 δολάρια) που "κληρονόμησε" από το Σινσινάτι και «έκραξε» την ATP: «Η ΑΤΡ είναι διεφθαρμένη, άρα δεν με απασχολεί και πολύ. Αλλά γιατί μιλάμε για κάτι που έγινε πριν από τρεις εβδομάδες, ενώ διέλυσα κάποιον στον πρώτο γύρο του US Open;».

https://twitter.com/ESPNAusNZ/status/1166573137011630080?ref_src=twsrc%5Etfw

Η ATP ήδη ερευνά το θέμα και ίσως να αποκλείσει για ένα διάστημα τον Κύργιο (ίσως και περισσότερο από χρόνο) από τα τουρνουά της, αφού είναι υπότροπος και συνεχώς προκαλεί με την συμπεριφορά του στα κορτ, αλλά και στις δηλώσεις του.

Ο Κύργιος τα είπε όλα αυτά στη συνέντευξη Τύπου, αλλά στη συνέχεια θέλησε με νέα δήλωση να "ηρεμήσει" τα πνεύματα: « Ξέρω ότι δεν είμαι τέλειος και αναγνωρίζω ότι έπρεπε να τιμωρηθώ και να δεχθώ πρόστιμα, αλλά περιμένω συνέπεια και δικαιοσύνη, κάτι που μέχρι στιγμής δεν συμβαίνει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ