Κοινωνία

Σόκ από τον ξυλοδαρμό νεαρού στην Αντίπαρο: «Το παιδί είναι παράλυτο στα πόδια»-Βίντεο

Ο νεαρός τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε σε συμπλοκή στην Αντίπαρο πριν από λίγες ημέρες, τραυματίστηκς σοβαρά και είναι παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Άσχημη τροπή λαμβάνει η υπόθεση της συμπλοκής στην Αντίπαρο, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας 19χρονος πριν από λίγες ημέρες.

Στο επεισόδιο, το οποίο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο γιος του Τομ Χανκς, εμπλέκεται ένας αστυνομικός, για τον οποίο έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Η οικογένεια του 19χρονου απευθύνει έκκληση για τον νεαρό, ο οποίος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος λίγες ώρες μετά τη συμπλοκή του αστυνομικού με την παρέα του στην Αντίπαρο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha.

Στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού μίλησε μία φίλη της οικογένειας του 19χρονου.

«Το παιδί είναι παράλυτο στα πόδια. Γίνεται πολύ μεγάλη μάχη να ανακτηθεί το πάνω μέρος του κορμού, δηλαδή να μην οδηγηθούμε σε τετραπληγία. Βρέθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του περιστατικού, τραυματισμένο σε αυτή την κατάσταση» επισημαίνει.

Οι φίλοι του νεαρού, οι οποίοι είναι και αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, δεν έχουν ακόμη διευκρινίσει τι έχει συμβεί, σύμφωνα με την ίδια.

«Δεν έχουν ούτε καν το μυαλό αυτή τη στιγμή να μπουν σε τέτοιες συζητήσεις και προσεγγίζουν το θέμα με ευαισθησία».

Η φίλη της οικογένειας συνεχίζει λέγοντας για τα αίτια του τραυματισμού:

«Κάποια έκθεση αναφέρει πτώση από 4-5 μέτρα. Και από πληροφορίες που είχαμε δεν υπάρχει τέτοιο ύψωμα στο σημείο που βρέθηκε πεσμένο το παιδί, για να μπορεί να έχει πέσει».

Για τη συμπλοκή έχει σχηματισθεί δικογραφία.

https://youtu.be/3MgB3DSZfhA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ