Κοινωνία

Συντριβή ελικοπτέρου μεταξύ Πόρου και Γαλατά: Επέβαιναν ένας Έλληνας και δύο Ρώσοι

Δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας επέβαιναν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στο πολιτικό ελικόπτερο που στις 15:40 έπεσε στη θαλάσσια περιοχή νότιας της εισόδου στο λιμάνι του Πόρου.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια ενώ κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.

Στην περιοχή είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των επιβατών του ελικοπτέρου ενώ στην περιοχή βρίσκεται πλωτό του λιμενικού και πραγματοποιεί έρευνες ιδιώτης δύτης. Στο σημείο του συμβάντος αναμένεται και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Το σχέδιο πτήσης
Δυνάμεις του Λιμενικού και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται προς αναζήτηση επιζώντων, που επέβαιναν στο ελικόπτερο, το οποίο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά Τροιζηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το ελικόπτερο είχε υποβάλει σχέδιο πτήσης από το «Ελ. Βενιζέλος» προς Γαλατά, ωστόσο κάποια στιγμή χάθηκε από την προσέγγιση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα πάντως με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ το σχέδιο πτήσης ανέφερε ότι το ελικόπτερο ξεκίνησε από Κρανίδι, στον Γαλατά είχε δηλώσει ότι θα παραλάβει ένα άτομο και θα είχε προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...