Αθλητισμός

Συγκλονίζει η αθλήτρια που συμπαραστέκεται στην αδελφή της την ώρα του εθνικού ύμνου (βίντεο)


Η Νικόλ Κούλχας μεταφέρει στη νοηματική τα λόγια του Εθνικού ύμνου της Ολλανδίας και προκαλεί παγκόσμια συγκίνηση.

Η Νικόλ Κούλχας έχει ύψος 1.98 και είναι το «θηρίο» της Εθνικής βόλεϊ της Ολλανδίας που αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μάλιστα αύριο θα είναι αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στον πρώτο αγώνα της Β΄φάσης των 16.

Η 28χρονη μπλοκέρ ξεχωρίζει για τις ευαισθησίες της αλλά και για την λατρεία που έχει στην κωφάλαλη αδελφή της Κριστέλ την οποία φροντίζει και προστατεύει σε κάθε στιγμή της ζωή της.

Μέσω της νοηματικής γλώσσας η Νικόλ μεταφέρει στην αδελφή της τα συναισθήματα της, τις εμπειρίες της στην Εθνική ομάδα αλλά και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ακόμα και τη στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της χώρας η Νικόλ φανερά συγκινημένη μεταφέρει τα λόγια στην Κριστέλ προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 17.00 η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία και αν η Κριστέλ είναι στο γήπεδο η Νικόλ θα επικοινωνεί μαζί της στη νοηματική.

«Είμαστε πολύ δεμένες με την Κριστέλ. Θέλω να μοιράζομαι μαζί της κάθε ωραία στιγμή. Δεν θέλω να νιώθει μόνης της την ώρα του Εθνικού ύμνου. Ακόμα και την ώρα του αγώνα που δε μπορώ να φωνάξω σε κάποιον στην εξέδρα, επικοινωνώ με την Κριστέλ και παίρνω δύναμη από εκείνη», δήλωσε η Νικόλ.

 
https://twitter.com/FIVBVolleyball/status/1161566796652142592?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...