Κόσμος

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το Ιταλικό Πολεμικό “Etna” (βίντεο)

Στο λιμάνι του Πειραιά το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης (Συνοδός Στόλου) του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού ITS Etna A5326, το οποίο και θα παραμείνει έως και την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Το πλοίο Etna, με κυβερνήτη τον πλοίαρχο Λούκα Πασκουάλε Εσπόζιτο, ξεκίνησε το εκπαιδευτικό του ταξίδι (Campagna d’Istruzione) με τους δευτεροετείς της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στις 21 Ιουλίου από το λιμάνι του Τάρα και, αφού επισκέφθηκε την Ταγγέρη, τη Βαρκελώνη και την Τύνιδα, ήρθε σήμερα στο μεγάλο λιμάνι.

https://youtu.be/TKBcv6ziPyk

Το πλοίο θα μπορέσουν να επισκεφθούν οι Πειραιώτες και όχι μόνο κατά τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

  • Τρίτη 20 Αυγούστου, από τις 17.00 έως τις 19.00
  • Πέμπτη 22 Αυγούστου, από τις 10.00 έως τις 12.00 και από τις 16.00 έως τις 19.00.

Οι επισκέπτες πρέπει να ενημερώσουν για την ημερομηνία επίσκεψης τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα, επικοινωνώντας μέσω email στα αγγλικά με το Γραφείο του Στρατιωτικού Ακολούθου τα Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα [email protected], αποστέλλοντας λεπτομέρειες για την ημέρα της επίσκεψής τους, τα στοιχεία ταυτότητάς τους, τον αριθμό δελτίου ταυτότητος, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους, προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια.

Πηγή: pireaspiraeus.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...