Ρωσία

Σαρώνουν οι Ρώσοι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας σε διεθνή διαγωνισμό – Ποιες χώρες παίρνουν μέρος


Η ρωσική πολεμική αεροπορία κέρδισε το διαγωνισμό Aviadarts, στους Διεθνής Στρατιωτικούς Αγώνες του 2019, ανέφερε την Πέμπτη το γραφείο Τύπου της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.

«Η ομάδα της Ρωσικής Πολεμικής αεροπορίας κέρδισε το κύπελλο Aviadarts 2019», ανέφερε το γραφείο Τύπου.

Η δεύτερη θέση πήγε στους Κινέζους πιλότους, ενώ η Λευκορωσία και το Καζακστάν μοιράστηκαν την τρίτη θέση. Οι Ρώσοι στρατιωτικοί πιλότοι σημείωσαν νίκες σε τέσσερις από τις επτά κατηγορίες: μαχητικά αεροσκάφη, βομβαρδιστικά αεροσκάφη, αεροπορία μεγάλου βεληνεκούς και ελικόπτερα μάχης. Οι Κινέζοι πιλότοι αναδείχθηκαν με διαφορά οι καλύτεροι στην κατηγορία των στρατιωτικών αεροπορικών μεταφορών.

Οι πιλότοι της Λευκορωσίας και του Καζακστάν «φάνηκαν άξιοι συναγωνιζόμενοι και περιμένουμε με ανυπομονησία να τους ξαναδούμε σε αντίστοιχους διαγωνισμούς αεροπορίας, στο μέλλον», ανέφερε το γραφείο Τύπου της Ρωσικής Αεροπορικής Δύναμης.
https://twitter.com/mod_russia/status/1162009413567340545?ref_src=twsrc%5Etfw

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βράβευση των Ρώσων πιλότων.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Aviadarts, ο κύριος στρατηγός Oleg Makovetsky δήλωσε ότι «οι φιναλίστ καθορίστηκαν μόνο αφού συνόψισαν τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών, αν και οι Ρώσοι πιλότοι βρισκόταν μπροστά από την αρχή. Ο διαγωνισμός περιείχε και τεστ φυσικής κατάστασης για τους πιλότους, στα οποία οι Ρώσοι διέπρεψαν.

Η ρωσική ομάδα έφυγε με τέσσερα μετάλλια, η Κίνα με δύο, ενώ η Λευκορωσία και το Καζακστάν κέρδισαν ένα μετάλλιο η καθεμία. Η τελετή λήξης του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο Dyagilevo στην περιφέρεια Ryazan στην κεντρική Ρωσία στις 17 Αυγούστου.

Συνολικά, συμμετείχαν 43 πιλότοι που εκπροσωπούν τη Ρωσία, την Κίνα, τη Λευκορωσία και το Καζακστάν στον διαγωνισμό Aviadarts 2019.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...