Κοινωνία

Σάλος με φωτογραφία: «Ο Στιβ Τζομπς ζει και βρίσκεται στην Αίγυπτο»!

Ο Έλβις Πρίσλεϊ ζει. Το ίδιο και ο Χίτλερ. Ίσως και η Μέριλιν Μονρόε αλλά και ο Τζιμ Μόρισον. Αν σας γοητεύουν οι παραπάνω προτάσεις, τότε είστε σίγουρα λατρεύετε τις θεωρίες συνωμοσίας. Και επίσης σίγουρα θα λατρέψετε πως και ο Στιβ Τζομπς ζει και μάλιστα υπάρχουν και αποδείξεις!

Ο Στιβ Τζομπς πέθανε το 2011 ύστερα από μάχη που έδωσε με τον κάρκινο στο πάγκρεας. Μια ασθένεια με την οποία έδινε μάχη από το 2004, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικητής κόντρα στην επάρατη νόσο.

Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες ώρες θεωρούνταν δεδομένα, ωστόσο μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Twitter και έρχεται από την Αίγυπτο, δείχνει έναν άνδρα ίδιο με τον Στιβ Τζομπς. Και όταν λέμε ίδιο, εννούμε... ολόιδιο!

Παραμένει άγνωστο το πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία ωστόσο και μόνο η δημοσιοποίησή της, ήταν αρκετή για να κάνει τις θεωρίες συνωμοσίας να φουντώσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...