Κόσμος

Σάλος με Κύπρια αθλήτρια που φόρεσε μαντίλα - Τι άπαντα


Η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά την εμφάνιση της με μαντίλα στην Κωνσταντινούπολη.

Η γνωστή αθλήτρια, πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε στην Τουρκία όπου μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και δυο φωτογραφίες της από την επίσκεψη της στην Αγία Σοφία, όπου την είδαμε να φορά μια γαλάζια μαντίλα όπου δέχτηκε πολλά επικριτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/B052kz8Fij7/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Κατερίνα Δαλάκα, μίλησε στο Secret και απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε δηλώνοντας:

«Οποιαδήποτε χώρα και να έχω επισκεφτεί, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ανάλογα με τις θρησκείες τους. Όπως στην Ινδία και την Αφρική, έτσι και στην Τουρκία. Το ότι εγώ φόρεσα την υποχρεωτική φούστα και το μαντήλι δεν σημαίνει ότι δεν είμαι Χριστιανή ή ότι άλλαξα θρησκεία φορώντας τα υποχρεωτικά ρούχα. Την ώρα που φορούσα τα ρούχα αυτά ήμουν στην αυλή. Όταν μπήκα στην Αγιά Σοφιά δεν τα φόραγα.

Δεν στεναχωρήθηκα από τα σχόλια των ανθρώπων. Γιατί δεν έκανα κάτι λάθος και δεν πρόσβαλα κανέναν. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει κάτι και το σχολιάζει. Εγώ ξέρω και τι πιστεύω και τι έχω κάνει για τη χώρα μου. Αγωνίζομαι δέκα χρόνια με την εθνική ομάδα, δεν νομίζω ότι δεν τιμάω την πατρίδα μου επειδή, όπως όλοι οι τουρίστες, φόρεσα αυτά τα ρούχα εκεί μέσα»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ