Αθλητισμός

Σάκκαρη: Πήρε το πρώτο σετ με τεράστια ανατροπή από την Μπάρτι!



Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Άσλεϊ Μπάρτι σε έναν από τους σημαντικότερους προημιτελικούς της καριέρας της!

Μια ημέρα μετά την ονομαστική της εορτή, η Ελληνίδα τενίστρια θέλει να πάρει μια ακόμα νίκη κόντρα σε αντίπαλο του top-10 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Σάκκαρη θα προσπαθήσει να κάνει την 3η συνεχόμενη Top 10 νίκη της που θα την στείλει στα ημιτελικά, 6η τη φετινή χρονιά και η 8η συνολικά στην καριέρα της.

Πήρε το πρώτο σετ με τεράστια ανατροπή από την Μπάρτι!

Κι ενώ το σετ φαίνονταν χαμένο η Σάκκαρη σταδιακά απελευθερώθηκε στο σερβίς, μείωσε τα λάθη της και πίεσε την Μπάρτι. Με 40-0 επικράτησε στο 9ο γκέιμ και μείωσε σε 5-4 ενώ διατήρησε το σερβίς της και στο 11ο γκέιμ μετά από μεγάλη μάχη έκανε και δεύτερο μπρέικ για το 6-5.

Σφράγισε την επικράτηση της στο 12ο γκέιμ όπου είχε το πλεονέκτημα του σερβίς και το διατήρησε. Ετσι με 5-0 γκέιμ απέναντι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξηςπήρε το προβάδισμα για μία μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά αλλά ο αγώνας έχει ακόμα δρόμο...

https://twitter.com/WTA/status/1162392733148831744?ref_src=twsrc%5Etfw

Η Μαρία Σάκκαρη καλείται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την ανοδική της πορεία στο γυναικείο τένις. Η Ελληνίδα τενίστρια δίνει έναν από τους σημαντικότερους προημιτελικούς της καριέρας της, αντιμετωπίζοντας την καλή της φίλη, Νο. 1 στο ταμπλό και Νο. 2 στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι.

Η Σάκκαρη θα προσπαθήσει να κάνει την 3η συνεχόμενη Top 10 νίκη της που θα την στείλει στα ημιτελικά, , 6η τη φετινή χρονιά και η 8η συνολικά στην καριέρα της. Η Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε πριν απ’ τον σημερινό αγώνα τις Πέτρα Κβίτοβα και Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ