Αθλητισμός

Σάκκαρη: Μεγάλη νίκη με τεράστια ανατροπή! - Πρόκριση στον Γ΄γύρο του U.S. Open!

Η Μαρία Σάκκαρη αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ από την Πενγκ στο δεύτερο γύρο του US Open, βελτίωσε την απόδοσή της και τελικά πήρε μία άνετη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου την καλείται να αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι.

H Eλληνίδα τενίστρια παρότι έχασε το 1ο σετ νίκησε 6-7 (5), 6-4, 6-2 την Κινέζα Σουάι Πενγκ και πέρασε στον Γ΄γύρο του US όπεν όπου θα αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι Νο.2 στον κόσμο

Με καθυστέρηση μίας ημέρας λόγω της αναβολής από την κακοκαιρία της χθεσινής ημέρας, η Μαρία Σάκκαρη έκανε μία ακόμα φοβερή εμφάνιση και νίκησε με 6-7 (5), 6-4, 6-2 την κινέζα Σουάι Πενγκ και προκρίθηκε στον Γ΄γύρο του US open.

Ο αγώνας ξεκίνησε από το 1-1 γκέιμ του 1ου σετ όπως είχε διακοπεί την προηγούμενη ημέρα λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Η Κινέζα μπήκε δυνατά έκανε μπρέικ στο 5ο γκέιμ και προηγήθηκε 3-2, η Σάκκαρη απάντησε με δικό της μπρέικ στο 8ο γκέιμ για το 4-4 και το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκει η Σάκκαρη προηγήθηκε 5-4, αλλά η Σουάι Πενγκ με τρεις συνεχόμενους πόντους έκανε το 7-5 και πήρε το σετ.

Η μεγάλη αντεπίθεση

Από το 2ο σετ η Σάκκαρη ήταν πιο πιεστική στο σερβίς και με τρία μπρέικ στο 1ο, στο 3ο και στο 5ο γκέιμ ξέφυγε 5-1. Παρότι η Κινέζα μείωσε με στο 2ο και στο 8ο γκέιμ η Σάκκαρη κράτησε την πολύτιμη διαφορά και με 6-4 ισοφάρισε 1-1 σετ.

Η Σάκκαρη κράτησε το ρυθμό της στο 3ο σετ και με 6-2 πήρε την πολύτιμη νίκη.

Και τώρα η Μπάρτι

Η Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Άσλεϊ Μπάρτι Νο.2 στον κόσμο, που απέκλεισε στον δεύτερο γύρο την Αμερικανίδα Λόρεν Ντέιβις με 6-2, 7-6 (2).

Yπενθυμίζεται πως η κορυφαία τενίστρια από την Αυστραλία είχε κόψει την πορεία της Σάκκαρη από το τουρνουά του Σινσινάτι στις 16 Αυγούστου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ