Αθλητισμός

Σάκκαρη: "Είμαι Σπαρτιάτισσα!" - Στο δρόμο για τα ημιτελικά στις ΗΠΑ (βίντεο)

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε μια σπουδαία νίκη, με ανατροπή, επί της Ελίνα Σβιτολίνα, για να περάσει στον ημιτελικό του τουρνουά τένις του Σαν Χοσέ.

Η Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της (6-1, 6-7, 3-6). Μάλιστα, βρέθηκε να χάνει με 1-6 και 2-5 και «επιβίωσε» από τέσσερα match point για να πάρει τη νίκη, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδια στα προημιτελικά. Πέρυσι, η Σάκκαρη είχε φτάσει στον τελικό του τουρνουά του Σαν Χοσέ.

Σάκκαρη: Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη
Η Μαρία Σάκκαρη, όπως είναι φυσικό, δεν έκρυβε τη χαρά της μετά την επική ανατροπή που πέτυχε κόντρα στην Σβιτολίνα, η οποία την είχε αποκλείσει στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον τον προηγούμενο μήνα.

«Δεν ξέρω πού βρήκα αυτή τη δύναμη. Πιθανόν την έχω βαθιά μέσα μου. Είμαι Σπαρτιάτισσα, δεν το ξεχνάμε αυτό», δήλωσε η 24χρονη χαμογελώντας. «Είμαι πολύ χαρούμενη. Έπαιζα πολύ κακό τένις, δεν κινούμουν, δεν αντιδρούσα καθόλου. Πραγματικά δεν ξέρω πώς κατάφερα να ξυπνήσω», συμπλήρωσε.

https://twitter.com/WTA/status/1157440329362001920

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...