Κοινωνία

Ριχάρδος: Αυτό είναι το πλοίο-παλάτι του «βασιλιά του χρυσού» (εικόνες)

Ο Ριχάρδος - Δημήτρης Μυλώνας έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας ως «βασιλιάς του χρυσού». Με μότο «αγοράζω σε τιμή κοσμήματος και όχι απλώς χρυσού», τα χρόνια των μνημονίων και μέχρι τη σύλληψή του έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας μέσω της τηλεόρασης.

Λάτρης των μπουζουκιών, του Ντόναλντ Τραμπκαι της Μελάνια, συγκεκριμένης πανάκριβης μάρκας σαμπάνιας, των υπερατλαντικών ταξιδιών και των διακοπών στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, ο 51χρονος Ριχάρδος ζούσε για δεκαετίες το δικό του όνειρο, αφού τίποτα δεν του στάθηκε εμπόδιο στον δρόμο προς τη... δόξα.

Αυτή την περίοδο, ο «Mr Χρυσός» πήρε το άνετο και πολυτελές σκάφος του και άρχισε να πλέει στον Αργοσαρωνικό για να καταλήξει στο λιμάνι της Αίγινας. Σύμφωνα με αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το europost.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας απολαμβάνει την ομορφιά της αυγουστιάτικης νύχτας μαζί με εκλεκτή παρέα.

Μάλιστα, δεν έχει κόψει τις χαρακτηριστικές του συνήθειες, όπως το πάθος του για τις πανάκριβες γαλλικές σαμπάνιες, τις οποίες γεύεται με τη συντροφιά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ