Αθλητισμός

Ρεκόρ στα views στο κανάλι της FIBA έκανε η Εθνική Ελλάδος

Τρομερός αριθμός στα views του φιλικού της Εθνικής με την Ιορδανία: Την ώρα που το κανάλι της FIBA έχει συνηθίσει στα 5-10 χιλιάδες, η Εθνική Ελλάδος φτάνει το μισό εκατομμύριο!

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει... εκτοξεύσει το -ούτως ή άλλως- ισχυρό όνομα της Εθνικής ομάδας και αυτό φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο στο φιλικό με την Ιορδανία.

Εκτός της τεράστιας αγάπης που έδειξαν οι Κινέζοι φίλαθλοι προς το πρόσωπο του MVP του ΝΒΑ, ένα... στατιστικό στα views του επίσημου καναλιού της FIBA αρκεί για να κατανοήσουμε όλοι την θέση της Ελλάδας στο παγκόσμιο μπασκετικό στερέωμα.

Την ώρα που τα περισσότερα ματς που προβάλλονται από το συγκεκριμένο κανάλι φτάνουν τις 5-10 χιλιάδες προβολές (ανάλογα και με την περίσταση ή την διοργάνωση) ή ακόμα και σε... τριψήφιο αριθμό, το φιλικό με την Ιορδανία, που δεν αποτελεί και το πιο... μεγάλο όνομα, βρίσκεται αυτή την ώρα, περίπου μία ημέρα μετά την διεξαγωγή της αναμέτρησης, στα 422.000 views!

H ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου... ιντριγκάρει, η παρουσία του Γιάννη και των υπόλοιπων Ελλήνων σταρ κυριαρχεί και όλοι περιμένουν το καλύτερο δυνατό στη Κίνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ