Αθλητισμός

Πρωτοβουλία για την στήριξη του 17χρονου αθλητή Γιάννη Αβραμίδη που τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση


Εδώ και τρεις μήνες παλεύει να συνέλθει από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του ο 17χρονος επικοντιστής Γιάννης Αβραμίδης, που από τις 2 Μαΐου βρίσκεται σε τετραπληγία.

Συναθλητές και προπονητές του κάνουν μια τεράστια προσπάθεια στήριξης του παιδιού και της οικογένειάς του, καθώς η θεραπεία του απαιτεί τόσο χρόνο όσο και χρήμα.

Ο Γιάννης Αβραμίδης στις 2 Μαΐου και ενώ έκανε προπόνηση στο ΔΑΚ Βέροιας «Δ. Βικέλας», έπεσε και κατά την πτώση του χτύπησε με το κεφάλι σε σίδερο αντιστήριξης της βάσης του πήχη. Ο νεαρός αθλητής σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έκτοτε ξεκίνησε ο Γολγοθάς για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Στο πρόσφατο πανελληνιο πρωτάθλημα στίβου, οι φίλοι του Γιάννη Αβραμίδη με πρωτοβουλίες της πρωταθλήτριας στο έπταθλο Σοφίας Υφαντίδου και του προπονητή Μανώλη Τζατζιμάκη, διατέθηκαν κουπόνια και αναρτήθηκε πανό, όπου φωτογραφήθηκαν τόσο όλοι οι πρωταθλητές όσο και ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, που ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την στήριξη του παιδιού.

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια των συναθλητών και φίλων του Γιάννη Αβραμίδη, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω facebook με τον πατέρα του αθλητή Μιχάλη Αβραμίδη, ή να καταθέσει το ποσό που επιθυμεί στον εξής λογαριασμό:
Αρ.Λογαριασμού 325/732993-88
Iban: GR3901103250000032573299388
Swift code (BIC) ETHNGRAA
Εθνική Τράπεζα
Δικαιούχος :Αβραμίδης Μιχαήλ Ιωάννης
>> : Θεοδωράκη Βάια Γεώργιος
https://www.facebook.com/sofi.ifadidouyfantidou/posts/10219616443266336&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...