Ρωσία

Περιπολία ρωσικών αεροσκαφών Tu-142 ASW και μαχητικών MiG-31 BM πάνω από τον Ειρηνικό!-Βίντεο

Περιπολία 13 ωρών πραγματοποιούν ρωσικά αεροσκάφη Tu-142 ASW και μαχητικά MiG-31 BM πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό κοντά στην Αλάσκα και τον Καναδά.

Δύο ρωσικά αεροσκάφη πολέμου Tu-142 μεγάλης εμβέλειας και μαχητικά MiG-31 BM πραγματοποίησαν αποστολή περιπολίας δεκατριών ωρών πάνω από ουδέτερα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Η υπηρεσία τύπου της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας δήλωσε την Τρίτη: «Δύο αεροσκάφη  πολέμου μεγάλης εμβέλειας από την ναυτική αεροπορία του στόλου μας που βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό έχουν ολοκληρώσει μια προγραμματισμένη πτήση πάνω από ουδέτερα ύδατα, κατά μήκος της βόρειας ακτής των Aleutian Islands και της δυτικής ακτής της Αλάσκα και του Καναδά».

Σύμφωνα με τη δήλωση, τα αεροπλάνα πραγματοποίησαν εναέριο ανεφοδιασμό που τους παρείχαν τα αεροσκάφη Il-78 και συνοδευόταν από άλλα μαχητικά αεροσκάφη MiG-31 BM σε ορισμένα σημεία της πτήσης.

Δείτε πλάνα από την πτήση τους:

https://youtu.be/tiupk09Ai_I

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές