Κοινωνία

Παραλίγο φωτιά στο Πόρτο Ράφτη: Ασυνείδητοι με ηλεκτροκόλληση πετούσαν σπίθες κοντά σε ξερά χόρτα με 6 μποφόρ αέρα! (εικόνες)

Εργασίες με ηλεκτροκόλληση και γεννήτρια για επέκταση της περίφραξης της δημοτικής πλαζ στο Αυλάκι του Πόρτο Ράφτη, πραγματοποιούσε συνεργείο, σήμερα το πρωί, παρά τον υψηλό βαθμό επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς που ισχύει για σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews.gr, το συμβάν αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, στελέχη της οποίας μετέβηκαν άμεσα στο σημείο και σταμάτησαν τις εργασίες.

Πρόκειται για μία άκρως επικίνδυνη εργασία, με την γεννήτρια κάτω από πεύκο και εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης σε σημείο με ξερά χόρτα και πευκοβελόνες, με την ένταση του ανέμου στα 6 μποφόρ, μία σπίθα θα μπορούσε να είχε καταστροφικές συνέπειες!

Και εδώ βρίσκεται το οξύμωρο του θέματος, πως οι υπηρεσίες του Δήμου επέτρεψαν να πραγματοποιηθούν σήμερα τέτοιου είδους εργασίες, την ίδια στιγμή που απαγόρευσαν τη διέλευση των λουόμενων μέσα από πευκόφυτες περιοχές του Πόρτο Ράφτη, για προληπτικούς λόγους!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...