Κόσμος

Παρίσι: Παριστάνοντας την πριγκίπισσα από τη Σαουδική Αραβία κατόρθωσε "βουτήξει" πολύτιμους λίθους 1,6 εκατ. ευρω

Μια «αετονύχισσα» που προσποιούνταν την πριγκίπισσα από τη Σαουδική Αραβία έστησε κι έφερε εις πέρας ένα θρασύτατο κόλπο σ’ ένα κοσμηματοπωλείο πολυτελείας του Παρισιού. Αντικατέστησε πολύτιμους λίθους αξίας 1,6 εκατ. ευρώ με κύβους σε χρυσό περιτύλιγμα.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατόρθωσε το απόγευμα της Τετάρτης ν’ αλλάξει τους λίθους κυριολεκτικά κάτω από τα μάτια του υπευθύνου καταστήματος.

Καταρχάς πέρασε μια ολόκληρη ώρα προσποιούμενη ότι διαλέγει τα καλύτερα κομμάτια του μαγαζιού. Και αφού επέλεξε αρκετά από τα πιο κομψά, ζήτησε να της τα φυλάξουν σ’ ένα κλειστό κουτί μέσα στο χρηματοκιβώτιο του καταστήματος.

Συνεννοήθηκε να μεταφέρει τα χρήματα στο κατάστημα μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα της έστελναν τα κοσμήματα. Όμως, μέχρι το βράδυ τα χρήματα δεν είχαν φτάσει. Τότε, ο υπεύθυνος του καταστήματος άνοιξε το κουτί και βρήκε αντί για τους πολύτιμους λίθους, σοκολατάκια σε χρυσόχαρτο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η «ξυπόλυτη πριγκίπισσα» ως άλλος ταχυδακτυλουργός πρέπει να έκανε την αλλαγή προσποιούμενη ότι τηλεφωνεί στο σύζυγό της, για να κρύψει το κουτί από τα μάτια του προσωπικού του κοσμηματοπωλείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...