Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε "με το δεξί" για την υπεράσπιση του τίτλου -Το μυαλό τώρα στη Σλόβαν

Ο Δικέφαλος, κατάφερε ένα θετικό αποτέλεσμα σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και επιβλήθηκε 2-1 του Παναιτωλικού, στην πρώτη αναμέτρηση για την υπεράσπιση του τίτλου του.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη την υπεράσπιση του τίτλου,καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Τούμπας και πλέον στρέφει όλη την προσοχή του στη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa League, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, την Πέμπτη.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο βάζοντας «το πόδι στο γκάζι», πίεσε τον Παναιτωλικό και απείλησε την εστία του Κνετ στο 5’ και στο 9’, όμως οι προσπάθειες των Πέλκα και Κρέσπο έφυγε δίπλα απ΄την εστία των φιλοξενούμενων. Ο Παναιτωλικός απορρόφησε την πίεση που δέχθηκε και ισορρόπησε το παιχνίδι, με τους «ασπρόμαυρους» να εξακολουθούν να έχουν τη κατοχή. Στο 27’, μια φάση που ξεκίνησε από κλέψιμο του Αουγκούστο έξω από τη μεγάλη περιοχή, κατέληξε για τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, και ο Σβιντέρσκι πρόλαβε στην έξοδο τον Κνετ, και με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, χωρίς να καταφέρει κάτι, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει ρυθμό και να φτάνει σε δεύτερο γκολ στο 76’. Ενα γκολ που έχει τη «σφραγίδα» του Μίσιτς, ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα, ψηλά στη κλειστή γωνία του Κνετ για το 2-0. Ο Παναιτωλικός μείωσε στο 92’ με διαγώνιο σουτ του Ντάλτσιο.

Σκόρερ: 27’ Σφιντέρσκι, 76’ Μίσιτς/ 92’ Νταλτσιο

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Αουγκούστο, Λημνιός, Πέλκας (79’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (61’ Μίσιτς), Σφιντέρσκι (67’ Ακπομ)

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Ντάλτσιο, Λουσέρο (75’ Τσιγγάρας), Ντίας, Φωτόπουλος (46’ Μπιάι), Ρομάν (68’ Ντουάρτε), Μπαΐροβιτς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...