Ρωσία

Πανικός πάλι στη Ρωσία: Νέες ισχυρές εκρήξεις με 8 τραυματίες σε αποθήκες πυρομαχικών

Νέα έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στη Ρωσία. Οι πληροφορίες μιλούν μέχρι στιγμής για τραυματίες. Τη Δευτέρα, ξέσπασε φωτιά σε μια άλλη στρατιωτική εγκατάσταση που οδήγησε σε εκρήξεις, στοιχίζοντας τη ζωή σε ένα άτομο.

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε σε στρατιωτική αποθήκη πυρομαχικών κοντά στο Ατσίνσκ στην περιοχή του Κρασνογιάρσκ στη Ρωσία, σύμφωνα με εκπρόσωπο των υπηρεσιών για επείγοντα περιστατικά που μίλησε στο Sputnik.

«Πεντακόσια μέτρα βόρεια από το χωριό Καμένκα, σημειώθηκε έκρηξη στη διάρκεια μεταφοράς ενός φορτηγού τρένου», ανέφερε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, άλλη πηγή έκανε λόγο για οκτώ τραυματίες, τέσσερις εκ των οποίων έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Οι αρχές αποδίδουν τις νέες εκρήξεις στους κεραυνούς που έπληξαν τις αποθήκες πυρομαχικών.

Ζημιές έχει υποστεί και ένα αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα, ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη πυρομαχικών στην πόλη Αρκανγκέλσκ που οδήγησε σε πολλαπλές εκρήξεις. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και 13 ακόμη τραυματίστηκαν, ενώ οι Αρχές προχώρησαν σε εκκένωση της τριγύρω περιοχής, απομακρύνοντας 16.000 ανθρώπους σε ζώνη 20 χιλιομέτρων γύρω από το σημείο, όπου σημειώθηκε η έκρηξη,όπως σας είχαμε ενημερώσει σε σχετικό άρθρο

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...