ΗΠΑ

Πανικός και πάλι στις ΗΠΑ! Μπήκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα γεμάτο όπλο σε Walmart! (βίντεο)

Μπήκε αποφασισμένος αν όχι να σκοτώσει να προκαλέσει πανικό. Ένας άνδρας μπήκε σε ένα πολυκατάστημα Walmart φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, με γεμισμένο τουφέκι και επιπλέον γεμιστήρες με 100 σφαίρες!

Όλα έγιναν στο Σπρίνγκφιλντ του Μιζούρι, με τους πελάτες του Walmart να τρέχουν φυσικά πανικόβλητοι αφού αυτό έγινε λίγες ημέρες μετά τα αιματηρά επεισόδια με πυροβολισμούς στις ΗΠΑ που συγκλόνισαν ολόκληρη τη χώρα. Ο νεαρός, «εξουδετερώθηκε» από έναν πυροσβέστη που είχε πάει να ψωνίσει και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία.

«Ένας οπλισμένος, λευκός άνδρας, μεταξύ 20 και 30 ετών, τέθηκε υπό κράτηση από οπλισμένο πυροσβέστη εκτός υπηρεσίας έως ότου έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον ύποπτο», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας, περιγράφοντας το περιστατικό που συνέβη γύρω στις 4 χθες το απόγευμα στο νοτιοδυτικό Σπρίνγκφιλντ.

Δείτε το βίντεο την ώρα της σύλληψης που τράβηξε μια γυναίκα που ήταν επί τόπου μέσα από το αυτοκίνητό της

Η αστυνομία εκτιμά πως ο άνδρας ήθελε να προκαλέσει χάος, ωστόσο ακόμα προσπαθεί να διευκρινίσει τα κίνητρα της πράξης του, όπως δήλωσαν αστυνομικοί στην εφημερίδα Springfield News-Leader. Ήταν «μια πραγματικά τρομακτική, επικίνδυνη κατάσταση», δήλωσαν αστυνομικοί που πήγαν επί τόπου, προσθέτοντας ότι θα ερευνήσουν και τους λογαριασμούς του στα social media.

Στην πολιτεία του Μιζούρι, οι πολίτες επιτρέπεται να οπλοφορούν χωρίς να απαιτείται ειδική άδεια, αν και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί, για παράδειγμα για καταδικασθέντες εγκληματίες.

Το προηγούμενο Σάββατο στο Τέξας, ένοπλος σκότωσε 22 ανθρώπους σε κατάστημα Walmart στο Ελ Πάσο κοντά στα σύνορα με το Μεξικό και λίγες ώρες αργότερα, την Κυριακή τα ξημερώματα, ένοπλος στο Ντέιτον του Οχάιο σκότωσε εννέα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και την ίδια του την αδελφή, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. Τα περιστατικά αυτά έχουν αναβιώσει και πάλι τη συζήτηση στις ΗΠΑ για την οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...