Εσωτερική Ασφάλεια

Πακιστανός διακινητής ναρκωτικών στη Μύκονο παρουσιαζόταν σαν... «πρόσφυγας»!-Έγγραφο

Ένας 18χρονος Πακιστανός πιάστηκε στα "πράσα" την ώρα που πουλούσε ναρκωτικά σε Ιταλούς τουρίστες στη Μύκονο. Είχε στην κατοχή του δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία με ημερομηνία έκδοσης τις 13 Ιουνίου 2019 από το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Αττικής.

Ένα ακόμη μέλος του αφρικανοασιατικού κυκλώματος που έχει στρατοπεδεύσει στη Μύκονο για να «σπρώχνει» κοκαϊνη και μάλιστα φροντίζει να βαφτίζει «πρόσφυγες» τους dealers του βγάζοντας τους έγγραφα από την Υπηρεσία Ασύλου, έπεσε στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και των Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Λιμενικού του νησιού των ανέμων μετά τη σύλληψη, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης έξω από δύο γνωστά κλαμπ στη θέση Καλαμοπόδι, ενός 31χρονου Αφρικανού και του Πακιστανού συνεργού του ξεκίνησαν να ξεδιπλώνουν το κουβάρι και στις 5:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης μπλόκαραν και πέρασαν χειροπέδες σε έναν 18χρονο υπήκοο Πακιστάν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο νεαρός Ασιάτης Μομάμεντ Ουσμάν δεν είχε προλάβει να πάρει το πολυπόθητο έγγραφο που αναφέρει ότι είναι «πρόσφυγας» και «Δικαιούχος Διεθνούς Προστασίας» παρά είχε πάνω του, όπως φαίνεται και από το έγγραφο που αποκαλύπτει το protothema.gr το δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία το οποίο είχε εκδοθεί στις 13 Ιουνίου 2019 από το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Αττικής. Το περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο χαρτί αν και ανέφερε το όνομα, το επώνυμο και τον τόπο γέννησης του Πακιστανού έγραφε ως τόπο διαμονής «Ελευσίνα Δυτικής Αττικής» χωρίς να αναγράφεται η διεύθυνση ή κάποιο άλλο στοιχείο.

Ξεγλιστρούσε σαν το χέλι 

Μετά τη σύλληψη των δύο μελών του αφρικανοασιατικού κυκλώματος οι πληροφορίες και τα στοιχεία για τη δράση και άλλων μελών άρχισαν να φθάνουν στα γραφεία των αξιωματικών της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυκόνου που δείχνουν αποφασισμένοι να ξεδοντιάσουν τις μαφιόζικες ομάδες που προσπαθούν να κάνουν κουμάντο στο νησί και να αποκτήσουν ένα μεγάλο μερίδιο από την πίτα της διακίνησης ναρκωτικών. Γνώριζαν ότι υπάρχει ένας «περίεργος» άνδρας από το Πακιστάν που κυκλοφορεί στη ζώνη της Χώρας Μυκόνου και διακινεί κόκα και χασίς. Ομως ήταν ιδιαίτερα πονηρός και προσεκτικός στις κινήσεις του και ελάμβανε αυστηρά μέτρα για να ξεγλιστρά από τις... κακοτοπιές και τα τετ – α τετ με τους διώκτες του. Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό: «Ο εν λόγω κατηγορούμενος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ακινητοποιηθεί αρκετές φορές για αστυνομικό έλεγχο από στελέχη της υπηρεσίας μας καθώς έχει θεωρηθεί ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, πλην όμως δεν είχε συλληφθεί αφού δεν είχε βρεθεί κάτι παράνομο στην κατοχή του».

Όμως οι λιμενικοί της Μυκόνου δεν το έβαλαν κάτω. Τον είχαν σε στενό μαρκάρισμα και περίμεναν να κάνει το λάθος για να τον τυλίξουν στα δίχτυα τους. Και το έκανε... Τα ξημερώματα της Τετάρτης όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό έβαλαν στο μικροσκόπιο δύο Ιταλούς τουρίστες με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή. Περίμεναν λίγο και μόλις είδαν τα λεφτά και τα ναρκωτικά να αλλάζουν χέρια όρμησαν πάνω τους και πέρασαν χειροπέδες στον Πακιστανό dealer και τους Ιταλούς πελάτες. «Ο ανωτέρω κατηγορούμενος καθώς και οι δύο τουρίστες τέθηκαν σε διακριτική επιτήρηση και διαπιστώθηκε ότι αφού συνομίλησαν, ο κατηγορούμενος απομακρύνθηκε λίγα μέτρα και επέστρεψε δίνοντας στον έναν εκ των τουριστών άγνωστο αντικείμενο παραλαμβάνοντας ταυτόχρονα άγνωστο χρηματικό ποσό. Εν συνεχεία άπαντες ακινητοποιήθηκαν...».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...