Κοινωνία

Παιχνιδιάρικο δελφίνι πετά στον αέρα μέδουσα μπροστά στους έκπληκτους θεατές (βίντεο)


Όπως οι άνθρωποι έτσι και τα ζώα λατρεύουν τα παιχνίδια. Κι αυτό επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά, στην περίπτωση ενός δελφινιού που θέλησε να παίξει με μια... μέδουσα.

Κι ενώ οι μέδουσες μπορεί να είναι ενοχλητικές για εμάς τους ανθρώπους, με πολλές από αυτές να κάνουν την εμφάνισή τους και φέτος το καλοκαίρι σε παραλίες της Ελλάδας, φαίνεται πως δεν ισχύει στην περίπτωση του συγκεκριμένου δελφινιού. Το υδρόβιο θηλαστικό καταγράφηκε σε βίντεο να χρησιμοποιεί το μακρύ ράμφος του για να αναποδογυρίσει μια μέδουσα πολλές φορές στον αέρα στο λιμάνι του Σόντερμποργκ στη Δανία.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς στο βίντεο, το δελφίνι γλιστρά μέσα στα ήρεμα νερά προτού βγει στην επιφάνεια για μερικά δευτερόλεπτα. Λίγο αργότερα, εμφανίζεται μια μικρή μέδουσα να πετά σε ύψος περίπου 2 μέτρων έξω από το νερό, προτού προσγειωθεί και πάλι στη θάλασσα. Γρήγορα γίνεται αντιληπτό πως το δελφίνι είναι αυτό που πετά το νερό παίζοντας με την μέδουσα σαν να είναι μια μπάλα.

https://www.instagram.com/p/B0u9MWHjLsX/

Κάποιοι χρήστες του Twitter, είδαν την αστεία πλευρά, με κάποιον να σχολιάζει: «Δεν είναι τυχαίο, το κάνει επίτηδες» ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Σε είδα τι έκανες εκεί».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ