Κόσμος

Πήγε στο νοσοκομείο με φριχτούς πονοκεφάλους - Του έδωσαν 18 μήνες ζωής... (εικόνες)

Ο Ρος Ντίνμορ ζήτησε ιατρική βοήθεια, καθώς βίωνε συνεχείς πονοκεφάλους.

Μια μαγνητική τομογραφία έδειξε πρήξιμο στον εγκέφαλό του και μόλις τρεις ημέρες μετά, οι γιατροί ανακοίνωσαν στον πατέρα τριών παιδιών ότι πάσχει από έναν σπάνιο τύπου καρκίνο με προσδόκιμο ζωής μεταξύ 12 και 18 μηνών. Η ανακοίνωση δεν πτόησε τον Ρος, ο οποίος δεν χάνει την ελπίδα του και προσπαθεί να συγκεντρώσει τα 217.000 ευρώ που απαιτούνται για να συμμετάσχει σε μια ιατρική δοκιμή.

Φωτογραφία του Ρος Ντίνμορ με την οικογένειά του
Ο άντρας υποστηρίζει ότι «δεν μπορεί να αντέξει τη σκέψη» να εγκαταλείψει στη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά. «Αρνούμαι να δεχθώ τι μου λένε οι γιατροί. Δεν μπορούσα να σταθώ από τον πονοκέφαλο και μετά οι γιατροί μου είπαν πως θα πεθάνω. Δεν βγάζει νόημα. Ηταν το περίεργο όταν το άκουσα, αισθάνθηκα τόσο μουδιασμένος. Ο πονοκέφαλος ήταν απίστευτα οδυνηρός, αλλά ποτέ δεν πίστευα πως υπήρχε κάτι σοβαρό. Αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει ως προειδοποίηση στους γύρω μου, οι οποίοι θα πρέπει να ζητούν βοήθεια εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εγώ πήγα επειδή με ανάγκασε η γυναίκα μου», εξομολογείται.

Ο Ρος Ντίνμορ με την οικογένειά του

Παθολόγος του έδωσε παυσίπονα για τον πονοκέφαλο
Ο Ρος, πριν πάει στο νοσοκομείο, εξετάστηκε από έναν παθολόγο, ο οποίος του είπε να πάρει παυσίπονα για τον πονοκέφαλο. Στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο, όπου και διαγνώστηκε με καρκίνο. Οι χειρουργοί έκαναν μια προσπάθεια αφαίρεσης του όγκου, αλλά λόγω της επιθετικότητάς του, αυτός εξαπλώνεται. Ο Ρος υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία και τώρα βρίσκεται στην τέταρτη εβδομάδα χημειοθεραπειών.

Ο Ρος θέλει να λάβει μια θεραπεία, που ονομάζεται DCVax. «Ξέρω ότι το φάρμακο βοήθησε ανθρώπους στην κατάστασή μου να ζήσουν μια μακρά ζωή. Αγαπώ τη όμορφη γυναίκα μου, την πριγκίπισσα κόρη μου και τα δύο αγόρια μου. Θέλω να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Δεν αντέχω τη σκέψη να τους αφήσω, θα είναι καταστροφικό. Εάν αυτή η θεραπεία μπορεί να μου σώσει τη ζωή, είμαι προετοιμασμένος για τα πάντα», λέει.

Για να συμμετάσχει στη θεραπεία ο Ρος χρειάζεται 217.000 ευρώ. Γι’ αυτό και συγκεντρώνει χρήματα μέσω του GoFundMe. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 1.620 ευρώ.

Αντρας στο νοσοκομείο
Ο Ρος Ντίνμορ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ