Κοινωνία

Πέταξαν στον Πηνειό κλεμμένο αυτοκίνητο του δήμου Λαρισαίων!

Οι άγνωστοι δράστες είχαν κλέψει το φορτηγάκι τα ξημερώματα της 27ης Ιουνίου και, αφού το χρησιμοποίησαν, θέλησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.


Ενάμισι μήνα μετά την κλοπή του από τον αφύλακτο χώρο στάθμευσης του Δήμου Λαρισαίων, βρέθηκε πεσμένο στην κοίτη του ποταμού Πηνειού και αναποδογυρισμένο ένα αγροτικό αυτοκίνητο της Δημοτικής Τεχνικής Υπηρεσίας!

Οι άγνωστοι δράστες το είχαν κλέψει τα ξημερώματα της 27ης Ιουνίου και, αφού το χρησιμοποίησαν, θέλησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Γι’ αυτό, το έσπρωξαν από μεγάλο ύψος από τον παραποτάμιο αγροτικό δρόμο στον Πηνειό, όπου έπεσε με τον «ουρανό» με αποτέλεσμα να υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Εκεί το εντόπισε ένας περαστικός που ειδοποίησε την Ασφάλεια.

Μετά από τόσο καιρό μέσα στο νερό, όποια ίχνη είχαν αφήσει οι δράστες είχαν εξαφανιστεί από το αγροτικό αυτοκίνητο. Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου το ανέλκυσε ιδιωτικός γερανός που μίσθωσε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων και θα επισκευασθεί και να ενταχθεί ξανά στον στόλο της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...