Κόσμος

Ο Πούτιν «παγώνει» τον Ερντογάν: - Στέλνει εκτάκτως τανκ & όπλα στη Δαμασκό - Δείτε εικόνες


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Η Μόσχα συνεχίζει να εξοπλίζει την Δαμασκό, παγώνοντας για άλλη μια φορά τον Ερντογάν.

Η Ρωσία στέλνει νέες ενισχύσεις στον SAA όπως αποκαλύπτει γνωστός λογαριασμός στο twitter και αναμεταδίδει Αραβικό ΜΜΕ.

Πλοίο που βρίσκεται στην βάση της Μαύρη Θάλασσας, ξεκίνησε το ταξίδι του για την βάση της Ταρτούς. Το πλοίο μεταφέρει όπλα και τανκ σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα δυσαρεστήσει τον Ερντογάν σφόδρα, καθώς τα όπλα θα χρησιμοποιηθούν κατά των ισλαμιστών, αλλά και προφανώς κατά των Τούρκων.

Οι Τούρκοι που για άλλη μια μέρα σήμερα ξεφτιλίστηκαν, καθώς όπως πρώτο ανέφερε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, συριακά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε τουρκικό σημείο επιτήρησης στη βορειοδυτική Συρία, όπως ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu. Συριακά μαχητικά της αεροπορίας του Άσαντ έβαλλαν με τα πυροβόλα τους κοντά στο τουρκικό Σημείο Επιτήρησης 8 στο Maaretinuman, νοτιανατολικά του Ιντλίμπ. Δεν υπήρξαν απώλειες από τα πυρά, ανέφεραν οι Τούρκοι.

Το εν λόγω παρατηρητήριο βρίσκεται βόρεια της Χαν Σεϊχούν, της πόλης που πριν δύο ημέρες ανακατέλαβαν οι δυνάμεις του Άσαντ. Οι συριακές δυνάμεις υποστηρίχθηκαν στην επιχείρηση από σιίτες μαχητές και ρωσικές ειδικές δυνάμεις.

Το τουρκικό «Στάλινγκραντ» είναι στο Μορέκ της Συρίας όπου εκατοντάδες διψασμένοι για εκδίκηση Σύροι στρατιώτες αναμένουν απλά την εντολή της επίθεσης για να εξουδετερώνουν τους Τούρκους στρατιωτικούς που έχουν κλειστεί μέσα στο θύλακα αυτόν σαν τα «ποντίκια».
https://twitter.com/YorukIsik/status/1164551339592036352?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ