Εκκλησία

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Αποστόλου του Νέου

Την μνήμη του τοπικού Αγίου, Νεομάρτυρος Αποστόλου του Νέου, τιμά η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος αύριο Παρασκευή 16 Αυγούστου.

Επίκεντρο του εορτασμού θα είναι η γενέτειρα του Αγίου, ο Αγιος Λαυρέντιος Πηλίου, όπου σήμερα παραμονή της εορτής, ανήμερα της Παναγιάς, στις 7.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον επ’ ονόματι του Αγίου Αποστόλου Ιερό Προσκυνηματικό Ναό, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Πανηγυρίζουν επίσης, οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Αγίου Αποστόλου του Νέου Βόλου και Αγίου Αποστόλου του Νέου Κριθαριάς.

Στον ιερό ναό Αγίου Αποστόλου του Νέου Βόλου σήμερα παραμονή της εορτής, στις 7μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Αποστόλου Θάνου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στο ναό Αγίου Αποστόλου του Νέου Κριθαριάς σήμερα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Θεοδώρου Μπατάκα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...