Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το «ξεσκαρτάρισμα» του Μάρτινς - Ποιοι παίκτες βλέπουν την έξοδο

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς ανοίγει την πόρτα της εξόδου για αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του στην προετοιμασία όσους ποδοσφαιριστές είχε διαθέσιμους στο ρόστερ του. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι είναι απίθανο να παραμείνουν όλοι στην ομάδα για τη νέα σεζόν. Αυτή τη στιγμή προέχει το δεύτερο ματς με την Μπασακσεχίρ και τα μεταγραφικά έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό της ομάδας δεν μπορούν να σταματήσουν.

Πέρα από τις προσθήκες είναι σημαντικό να υπάρχουν και κάποιες αποχωρήσει παικτών. Ορισμένοι από αυτούς θα παραχωρηθούν δανεικοί προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι του χρόνου. Ήδη από την προετοιμασία ο Πέδρο Μαρτίνς είχε «κόψει» κάποιους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.

 Ολυμπιακός: Ποιοι βλέπουν την έξοδο

Οι επόμενοι στη λίστα των παικτών που προορίζονται για δανεισμό είναι ο Ούγκο Κάιπερς, ο Ματίας Ναουέλ και ο Γιάννης Μασούρας. Για τους συγκεκριμένους έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, Ελλάδας και εξωτερικού, και στην πλατεία Αλεξάνδρας αναμένουν τις προτάσεις για να τις εξετάσουν. Δανεικός μπορεί να δοθεί και ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Ούγκος Βούκοβιτς, ενώ κάποιες φήμες εμφανίζουν αβέβαιο για τη συνέχεια και τον Μπρούνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μπρούνο έχει χάσει αρκετούς πόντους το τελευταίο διάστημα. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένοι με όσα έχουν δει και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει τον Μπρούνο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Φυσικά, δεν πρόκειται για κανονική μεταγραφή,αλλά με δανεισμό προκειμένου να επιστρέψει έτοιμος την επόμενη χρονιά.

Αρκετές ομάδες της Super League δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να έχουν τον Μπρούνο στο ρόστερ τους. Άλλωστε όπως αναφέραμε και παραπάνω η παρουσία του στον Ατρόμητο τον έκανε να αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές και του έδωσε το εισιτήριο για τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον 25χρονο είναι ο Άρης που φέρεται να έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ