Αθλητισμός

Ολυμπιακός: "Να μην αλλάξουμε ταυτότητα και φιλοσοφία" - Τι άλλο είπε ο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τόνισε πως η ομάδα είναι αρκετά διαβασμένη, δίχως όμως να κάνει "μεγάλες δηλώσεις", στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ένα 24ωρο έμεινε για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Μπασάκσεχιρ στην Κωνσταντινούπολη για τα προκριματικά του Champions League.

O προπονητής των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με τον αγώνα σε αυτό που στάθηκε ήταν το ότι η ομάδα του πρέπει να παραμείνει πιστή στη φιλοσοφία της, ενώ ξεκαθάρισε πως σε ό,τι αφορά στην πρόκριση, θα κριθεί σε δύο ματς.

Ο Πορτογάλος, όπως αναφέρει το to10.gr αρχικά ρωτήθηκε για το αν έχει μιλήσει με τον Βαλμπουενά για τη Μπασακσεχίρ, σημειώνοντας πως «σε ανεπίσημη βάση έχουμε κάνει κουβέντα με τον Βαλμπουενά αλλά και με άλλους παίκτες για τη Μπασακσεχίρ. Είμαστε απόλυτα πληροφορημένοι για τον αντίπαλό μας. Τον έχουμε μελετήσει καλά, έχουμε διάφορους μηχανισμούς που μας επιτρέπουν να… διαβάζουμε τον αντίπαλο».

Σε ερώτηση για το ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, επισήμανε πως «αυτό που χρειάζεται είναι να μην ξεχάσουμε την ταυτότητά μας. Να μην αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί, γιατί θα αντιμετωπίσουμε ποιοτικό αντίπαλο. Και οι δύο βάσει ποιότητας αξίζουν να μπουν στους ομίλους. Παρόλο που έχουμε μπροστά μας δυνατό αντίπαλο, έχουμε τα όπλα μας για να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο».

«Η πρόκριση σε δύο παιχνίδια»

Ο Μαρτίνς ρωτήθηκε και το ποιο θα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα του και βέβαια απάντησε το προφανές πως «το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη. Η πρόκριση όμως θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί».

Σχετικά με το πόσο πιο έτοιμη είναι η ομάδα σε σύγκριση με τον εκτός έδρας αγώνα με την Πλζεν και πόσο διαφορετικό περιμένει τον αντίπαλο, ανέφερε πως «όταν περνάνε 15 μέρες, μια ομάδα βελτιώνεται. Είναι λογικό η φυσική κατάσταση να είναι βελτιωμένη. Αν συγκριθούν οι δύο ομάδες, η Πλζεν και η Μπασακσεχίρ, είναι και οι δύο ποιοτικές. Θέλουν να κυριαρχούν στα πρωταθλήματά τους και έχουν καλούς παίκτες. Η φιλοσοφία της Μπασακσεχίρ είναι αυτή του νικητή. Θέλω βέβαια να πω ότι μεμονωμένα οι παίκτες της Μπασακσεχίρ είναι καλύτεροι από αυτούς της Πλζεν».

Τέλος, για το γεγονός ότι έχει αλλάξει προπονητή η Μπασακσεχίρ και πως είναι αβέβαιος ο τρόπος που θα αγωνιστεί, ο Πορτογάλος ομολόγησε ότι «είναι αλήθεια πως δεν γνωρίζουμε πώς θα κατέβει η Μπασακσεχίρ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...