Πολιτική

Οι ΑΝ.ΕΛ. καταγγέλουν: Ποιοι είναι πίσω από την επίθεση κατά του Καμμένου στη Μήλο

Με ανακοίνωσή τους οι ΑΝ.ΕΛ., καταγγέλουν την επίθεση που δέχτηκε ο Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του στη Μήλο. Οι δράστες «βιαιοπράγησαν» κατά της συζύγου του, αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχτηκε ο Πάνος Καμμένος στη Μήλο, εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Νωρίτερα, το φως της δημοσιότητας είχαν δει φωτογραφίες με γιαούρτια που φέρεται να είχαν πετάξει στο σκάφος του Πάνου Καμμένου το βράδυ της Πέμπτης, στη Μήλο.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Πάνος Καμμένος έφτασε με το σκάφος του στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο όπου δέχτηκε αποδοκιμασίες.

Σύμφωνα, ωστόσο, με την ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ. οι δράστες «βιαιοπράγησαν κατά της συζύγου του κ. Καμμένου». Ο κ. Καμμένος κατέθεσε μήνυση μαζί με οπτικό υλικό από την επίθεση, σημειώνεται επίσης.

«Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

«Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων», προστίθεται.

Σύμφωνα με τους ΑΝ.ΕΛ. «οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο».

«Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ