Κόσμος

Οδηγός «θέρισε» κατά λάθος 11 supercars -Διάλυσε Porche, Bentley, McLaren, αξίας 1,1 εκατ. (βίντεο)


Πώς μπορείς να προκαλέσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ζημιά 1,1 εκατ. ευρώ; Τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε μια από τις πιο ακριβές συνοικίες του Λονδίνου και διαλύοντας supercars, είναι η απάντηση.

Ο οδηγός ενός Audi Q7 4x4 ενώ έτρεχε μέσα στα μεσάνυχτα, στα στενά του Τσέλσι στο Λονδίνο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να πάρει αμπάριζα μια σειρά πολυτελών αυτοκινήτων, 11 για την ακρίβεια.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας των σπιτιών της περιοχής κατέγραψαν το ατύχημα που θύμισε πραγματικά σκηνή του «Fast and the Furious».


Οπως φαίνεται στο βίντεο περνά μια Porsche με ταχύτητα από το δρόμο και ακολουθεί το Audi ο οδηγός του οποίου χάνει τον έλεγχο και αρχίζει και ξηλώνει σταθμευμένα supercars.

Γείτονες αναφέρουν ότι μόλις βγήκαν έξω από τα σπίτια τους, καθώς ξύπνησαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο, θεώρησαν ότι έχει γίνει κάποια έκρηξη, σαν να έχει πέσει ελικόπτερο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες υπολογίζουν ότι έπαθαν ζημιές περίπου 11 supercars συνολικής αξίας 1,1 εκατ. ευρώ

Μια McLaren αξίας περίπου 325.000 λιρών καταστράφηκε μαζί με μια Porsche Cayenne αξίας 110.000 λιρών, μια μπλε Bentley Bentayga αξίας 217.000 μια Porsche 911, δύοAudi Q7 και μια ακόμη Porsche.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...