Κοινωνία

Μποτρίνι: Ηλιθιότητες και γελοιότητες οι καταγγελίες για βασανισμό μαθητευόμενου μάγειρα


Νωρίτερα, το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, καταγγέλλοντας ότι ο βασανισμός του σπουδαστή μαγειρικής γινόταν «εις γνώση του ιδιοκτήτη».

Για «γελοιότητες» και «ηλιθιότητες» έκανε λόγο ο Έκτορας Μποτρίνι, κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες 19χρονου μαθητευόμενου μάγειρα για βασανιστήρια στην κουζίνα εστιατορίου του, στην Κέρκυρα.

«Τις επόμενες ημέρες θα μαθευτεί η αλήθεια. Όλα αυτά είναι γελοιότητες […] Είναι ηλιθιότητες» δήλωσε ο γνωστός σεφ, σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

Και πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Όλοι γελάνε μ’ αυτά που ακούνε. Όταν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος, φεύγει. Κανείς δεν τον κράταγε με το ζόρι».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο 19χρονος κατήγγειλε ότι ο  υπεύθυνος κουζίνας του γνωστού εστιατορίου, ασκούσε σωματική και λεκτική βία εναντίον του.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι του πετούσε καυτό λάδι στα χέρια και ότι του προκάλεσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=598133807380797&set=a.121551075039075&type=3&width=500

Την καταγγελία του σπουδαστή έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, Σταμάτης Πελάης, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων και φωτογραφίες από τα εγκαύματα και τα σημάδια στα χέρια του 19χρονου.

Το Εργατικό Κέντρο, μάλιστα, υποστήριξε ότι ο βασανισμός του σπουδαστή μαγειρικής πραγματοποιούταν «εις γνώση του ιδιοκτήτη».

Το φερόμενο θύμα έχε υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, ενώ έχει ήδη εξεταστεί  από Ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές