Αθλητισμός

Μπάχαλο με το VAR – Αυτό είναι το ριπλέι που δεν είδαν στο Καραϊσκάκη (βίντεο)


Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Από πολύ νωρίς ξεκίνησε η... φασαρία για τη διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, υπήρξε μία φάση που «άναψε φωτιές».

Συγκεκριμένα, στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ οι Πειραιώτες προηγούνταν 1-0, ο Ελ Αραμπί φαίνεται να τραβάει παρατεταμένα τον Μπαράλες από την φανέλα εντός περιοχής, ο διαιτητής Κουμπαράκης σταματάει το ματς και πηγαίνει στο VAR, όμως δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι και ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Το εντυπωσιακό όμως είναι, πως ο ρέφερι δεν είδε ποτέ το ριπλέι που φαίνεται το τράβηγμα, καθώς δεν του το έδειξαν. Αντίθετα, είδε λήψεις από πολύ μακριά, που ήταν δύσκολο να καταλάβει τι είχε συμβεί στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Όπως ήταν λογικό, η εξέλιξη αυτή προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα Social Media, με κάποιος μάλιστα εκ των εξαγριωμένων οπαδών, να τα... χώνουν και στη Nova, χρεώνοντας στο συνδρομητικό το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν είδε το σωστό πλάνο της φάσης.

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι του καναλιού, εξήγησαν On air, ότι «Δεν φταίμε εμείς, ούτε έχουμε καμία σχέση. Η Nova δεν μπλέκεται, όπως και κάθε κανάλι που κάνει τη μετάδοση ενός αγώνα της Σούπερ Λιγκ. Δίνουμε όλα τα πλάνα, όλες τις λήψεις κι όλα τα ριπλέι. Από εκεί και πέρα οι διαιτητές είναι μόνοι τους στο VAR. Αυτοί αποφασίζουν ποιο πλάνο θα δείξουν στο διαιτητή»!

Δείτε το σχετικό ριπλέι της φάσης που δεν είδε ο διαιτητής και από το οποίο προκύπτει η παρακάτω φωτογραφία:

Δείτε το βίντεο της φάσης:

«Μπηχτή» Σαββίδη για το VAR στο Καραϊσκάκης

Με μία παλαιότερη ανάρτησή του στο instagram, σχολίασε τη φάση με το τράβηγμα του Μπαράλες και το πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής Κουμπαράκης στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη.

Το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, είχε ανεβάσει πριν μερικούς μήνες, μία αστεία, «πειραγμένη» φωτογραφία, που έδειχνε λανθασμένη χρήση του VAR στην Ελλάδα υπέρ των Πειραιωτών και την επανέφερε με αφορμή την απόφαση στο ματς του Καραϊσκάκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...