Πολιτική

Μητσοτάκης για αποκλεισμό ΠΑΟΚ: Αν έμενα χθες Θεσσαλονίκη θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα (βίντεο)

Δημοσιογράφος είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό πως το μόνο κακό είναι ότι δεν προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο ΥΜΑΘ ο υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου σύμφωνα με το thestival.gr.

Οι δυο άνδρες πραγματοποιούν αυτή την ώρα συνάντηση στην οποία δίνει το «παρών» και η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Λίγο πριν την συνάντηση, δημοσιογράφος είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό πως το μόνο κακό είναι ότι δεν προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ και με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά: «Σκεφτόμουν να διανυκτερεύσω εδώ, αν το έκανα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Σημειώνεται ότι σε λίγο θα ξεκινήσει σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς, παρουσία του Υφυπουργού παρά των Υφυπουργό, Άκη Σκέρτσου.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχει ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο πρόεδρος της ΠΕΔ – ΚΜ και δημαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

https://youtu.be/fvp1XFtp1c4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές