Πολιτική

Μητσοτάκης-Γεννηματά: Τηλεφωνική επικοινωνία με «φόντο» την κατάργηση του ασύλου

Τηλεφωνική συνομιλία φαίνεται πως πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Φώφη Γεννηματα, σχετικά με το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει το πανεπιστημιακό άσυλο.

Υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος επιβεβαίωσε ρεπορτάζ το οποίο μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό «one tv» σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΙΝΑΛ, ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Φώφη Γεννηματά.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε αυτή την επικοινωνία η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ διατύπωσε στον πρωθυπουργό τις θέσεις του κόμματός της για το πανεπιστημιακό άσυλο.

Σημειώνεται πως η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε μετά από την ομιλία της κ. Γεννηματά στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της οποίας κάλεσε την κυβέρνηση να αποδεχτεί αντιπρότασή της αναφορικά με το πανεπιστημιακό άσυλο. Συγκεκριμένα, πρότεινε «εναλλακτική διατύπωση για την παράγραφο τρία: Όταν τελούνται αξιόποινες πράξεις, εφαρμόζεται η κοινή νομοθεσία και εντός των χώρων των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη έγκριση οιουδήποτε οργάνου τους. Καθαρές κουβέντες χωρίς κανένα περιθώρια παρερμηνείας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές