Κόσμος

Με ποινή αποκλεισμού και χρηματικό πρόστιμο ο Μέσι - Εκτός γηπέδων για τρεις μήνες

Με ποινή αποκλεισμού τριών μηνών και πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων τιμωρήθηκε ο Λιονέλ Μέσι από την CONMEBOL για τα σχόλια που έκανε μετά το ματς με τη Χιλή στο Κόπα Αμέρικα.

Τα όσα έγιναν στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Αργεντινή και την Χιλή θα στερήσουν από την "αλμπισελέστε" τον Λιονέλ Μέσι για τους επόμενους τρεις μήνες. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε αποβληθεί μετά την αψιμαχία που είχε με τον Μεδέλ.

Για το συγκεκριμένο συμβάν τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και πρόστιμο ύψους 1.400 ευρώ.

Η αποβολή του δεν άρεσε καθόλου στον Λίο, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έκανε σκληρές δηλώσεις για την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής. "Δεν πρέπει να είμαστε μέρος αυτής της διαφθοράς. Αντιμετωπίσαμε έλλειψη σεβασμού κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα. Ήμασταν για περισσότερα, αλλά δεν μας επέτρεψαν να είμαστε στον τελικό η διαφθορά, οι διαιτητές και όλοι όσοι δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους να απολαύσουν το ποδόσφαιρο" είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός.

Η CONMEBOL, όπως ήταν φυσιολογικό δεν δέχτηκε έτσι απλά αυτά τα σχόλια και αποφάσισε να τον τιμωρήσει. Συγκεκριμένα, του επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών μηνών και πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι ο Μέσι θα χάσει όλα τα φιλικά και επίσημα ματς της "αλμπισελέστε" τους επόμενους τρεις μήνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...