ΗΠΑ

Μακελειό στο Οχάιο: Και η αδερφή του δράστη μεταξύ των θυμάτων

Ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου στο Ντέιτον στο Οχάιο των ΗΠΑ εξουδετερώθηκε «σε λιγότερο από ένα λεπτό» από την αστυνομία, όμως είχε τη δυνατότητα στην ελάχιστη τούτη διάρκεια να σκοτώσει εννέα ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους 27, ανακοίνωσε σήμερα η δήμαρχος της πόλης Ναν Γουέιλι.

«Σε λιγότερο από ένα λεπτό οι αστυνομικοί βρέθηκαν επί τόπου και εξουδετέρωσαν τον δράστη», πρόσθεσε η δήμαρχος, προσθέτοντας πως από τους 27 τραυματίες, οι 15 πήραν εξιτήριο σήμερα το πρωΐ.

Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας τόσο για το προφίλ του δράστη όσο και των θυμάτων.

Μεταξύ των εννέα νεκρών από την επίθεση στο Ντέιτον είναι και η αδελφή του δράστη, ανακοίνωσαν σήμερα οι αμερικανικές αρχές. Η Μέγκαν Μπετς, «μία λευκή γυναίκα 22 ετών» περιλαμβάνεται μεταξύ των θυμάτων, ανακοίνωσε ο αστυνομικός Ματ Κάρπερ. «Είναι η αδελφή» του 24 χρονου Κόνορ Μπετς, του «λευκού άνδρα» που εκτέλεσε την επίθεση, πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Σε σοκ οι ΗΠΑ: Δύο επιθέσεις με 30 νεκρούς και 42 τραυματίες σε 24 ώρες [εικόνες & βίντεο]
Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το CBS, ο Μπετς είναι από το Bellbrook του Οχάιο και περιέγραφε τον εαυτό του στο Linkedin ως «πολύ καλό υπό πίεση, ότι μαθαίνει γρήγορα και υπεραποδίδει».

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, έως τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ιστορικό εγκληματικών ενεργειών στο παρελθόν του δράστη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...