Εθνικά θέματα

Μήνυμα Παναγιωτόπουλου σε Τουρκία: Έχουμε τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας (βίντεο)

Οι Ένοπλες Δυνάμεις παρέχουν μια ισχυρή, τρομακτική «ομπρέλα» ασφαλείας, τόνισε από τη Λάρισα στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στην Τουρκία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός που επισκέφθηκε για πρώτη φορά την 1η Στρατιά στη Λάρισα, σημείωσε ότι ενημερώθηκε αναλυτικά για τη φύση, τη λειτουργία και τις δυνατότητες του βασικού αυτού σχηματισμού, την οποία, σύμφωνα με το LarissaNet, χαρακτήρισε ως τη «ραχοκοκαλιά της αμυντικής και αποτρεπτικής ισχύος της Ελλάδας στον ηπειρωτικό της χώρο».

https://youtu.be/Bwzv6B299wE

"Σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα των Ε.Δ"

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σημείωσε στη συνέχεια ότι «πρέπει να καταλάβουμε με πλήρη επίγνωση πού ακριβώς βρισκόμαστε. Μαζί με τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου να σχεδιάσουμε πώς θα προχωρήσουμε για να έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που θα παρέχουν μία πλήρη, ισχυρή, τρομακτική θα έλεγα για όσους επιβουλεύονται εναντίον της πατρίδας μας, ομπρέλα ασφαλείας, σε όλο το εύρος της Ελλάδας από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο άκρο της».

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας στη συνέχεια μετέβη στο ΕΚΑΕ και στο ΑΤΑ για να ενημερωθεί «για τα ζητήματα της Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να αντιληφθούμε και να σχεδιάσουμε πού θα πρέπει να πάμε την επόμενη ημέρα στις Ενοπλες Δυνάμεις».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...